Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Ξενάγηση στην Ακρόπολη με τα πέντε παιδιά τους – Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα βρίσκονται ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ για να περάσουν μέρος των διακοπών τους μιας και η χώρα μας αποτελεί για εκείνους έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

Οι επισκέψεις των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας στην Ελλάδα είναι συχνές ενώ όπως είναι γνωστό διαθέτουν και μια πολυτελή κατοικία στο Πόρτο Χέλι στην οποία περνούν αρκετές ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο Παύλος με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο της χώρας μας. Πριν μερικές ώρες μάλιστα, η οικογένεια βρέθηκε και στην Ακρόπολη προκειμένου να απολαύσουν από κοντά το παγκόσμιο λίκνο του πολιτισμού.

Εκεί, η Μαρί Σαντάλ φωτογράφησε τον σύζυγό της με την κόρη τους, Ολυμπία, με φόντο τον επιβλητικό ναό του Παρθενώνα, και μοιράστηκε την αναμνηστική φωτογραφία με τους ακολούθους της στο Instagram. Από την άλλη, η όμορφη Ολυμπία δημοσίευσε με τη σειρά της στο δικό της προφίλ μερικά stories από την ξενάγησή τους στο μνημείο της Ακρόπολης στα οποία είδαμε και τα αδέρφια της.

  

Read More

And More