Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν το «διπλό» μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου – Φωτογραφίες

Ο Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου τους απαθανάτισε για άλλη μια φορά, ο φωτογραφικός φακός. 

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και οι μεγάλοι του γιοι, Παύλος και Νικόλαος κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ο πρώτος μάλιστα είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να βρει τη μόνιμη στέγη του στην πρωτεύουσα, ενώ τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έχουν προχωρήσει σε αγορά σπιτιού.

Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Η νέα καθημερινότητα στην Ελλάδα

Ο μεγαλύτερος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, μένει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα επί της Ηρώδου Αττικού.

Πρόκειται για την ακριβότερη και πιο καλά φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας, στην οποία έχει ήδη αποκτήσει διαμέρισμα και ο Φίλιππος με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ.

Λίγους μήνες μετά τον κηδεία, ο Παύλος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ είχε μιλήσει για την ζωή δίπλα στον πατέρα του και την αγάπη του για την Ελλάδα στην οποία πλέον επιθυμεί να εγκατασταθεί μόνιμα.

Ο Παύλος αρνείται να αναγνωρίσει το επίθετο Γλύξμπουργκ και επιλέγει το επίθετο «της Ελλάδος», καθώς αυτό είναι το όνομα με το οποίο μεγάλωσε ο ίδιος και η οικογένειά του. «Αυτός ο νόμος έγινε για να μας επιτεθούν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος αποφάσισε μια ημέρα ότι από εδώ και πέρα δεν έχεις το όνομά σου». Εξηγεί πως το Γλύξμπουργκ δεν είναι δικό του όνομα, αλλά ένα κάστρο της οικογενείας, το οποίο μάλιστα δεν είναι πλέον στην κατοχή τους.

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Παύλος βρέθηκε στο χειρουργείο για την προγραμματισμένη επέμβαση στο μάτι του. 

 «Σας ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό ενδιαφέρον και τις ευχές σας! Υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς στο Λονδίνο. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής αλλά δεν επιτρέπεται να ταξιδέψω για κάποιο διάστημα. Ευχές σε όλους», είχε αναφέρει ο Παύλος σε ανάρτησή του.

Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Η νέα έξοδος στο κέντρο της Αθήνας

Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό στο κέντρο της Αθήνας με τη Μαρί Σαντάλ να επιλέγει fleece jacket με δερμάτινες λεπτομέρειες, με τον Παύλο να ακολουθεί πίσω της με casual look.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More