Παύλος – Μarie Chantal: Ο μικρός γιος τους έχει γενέθλια! Έκλεισε τα 8 χρόνια

Τα παιδιά τους είναι η αδυναμία τους και αυτό φαίνεται. Έτσι, η Marie Chantal και ο Παύλος έστησαν ολόκληρη γιορτή για τα 8α γενέθλια του μικρού τους γιου, το Αριστείδη. Ο βενιαμίν την οικογένειας μεγάλωσε και όπως καταλαβαίνεις οι γονείς και τα αδέλφια του θέλουν τα φετινά γενέθλια να του μείνουν αξέχαστα.

“Ναι, έγινα 8 χρονών σήμερα! Χρόνια πολλά γλυκέ μου Αριστείδη. Μου φέρνεις φως στη ζωή”, έγραψε, την Τετάρτη, η Marie Chantal στο λογαριασμό της στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφία του εορτάζοντα κάτω από ένα μεγάλο, ασημένιο μπαλόνια, σε σχήμα “8”. Ενώ και σήμερα η διάσημη μαμά του μας έδειξε πως στόλισε το σπίτι για τα γενέθλια.

Yay I’m 8 today! Happy birthday Aristides my sweets. You bring me sunshine everyday

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) στις


Με μια ακόμη φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους, η Chantal αποκάλυψε πως ετοίμασε ένα ξεχωριστό γεύμα για όλη την οικογένεια με κυρίαρχο χρώμα στη διακόσμηση το… κόκκινο.

Aristides

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) στις


Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1995 και έχει πια μια ευτυχισμένη οικογένεια με πέντε παιδιά: την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο.

Read More

And More