Παύλος Μαρινάκης: Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, παντρεύτηκε την αγαπημένη του! Καλεσμένος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Φωτογραφίες

Σε μια λιτή τελετή μεταξύ συγγενών και στενών φίλων ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης και η εκλεκτή της καρδιάς του, δικηγόρος Κατερίνα Μαχαιριώτη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Παρασκευή 28 Αυγούστου στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από τα φοιτητικά του χρόνια, επέλεξε να κάνει το γάμο του σε στενό κύκλο εφαρμόζοντας όλες τις οδηγίες των ειδικών για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού έχοντας λιγότερους από 50 προσκεκλημένους στο πλευρό τους την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

 

Κουμπάροι στο γάμο ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Αλέξανδρος Μίχας και Μαριλένα Μπουγουλιά, με τους οποίους οι νεόνυμφοι συνδέονται με φιλία χρόνων καθώς σπούδαζαν μαζί στη Νομική Σχολή.

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ήταν τοποθετημένο ένα τραπέζι στο οποίο οι καλεσμένοι μπορούσαν να πάρουν αντισηπτικά και μάσκες -τις οποίες όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του ζευγαριού, χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια του μυστηρίου- αλλά και τις παραδοσιακές μπομπονιέρες που οι νεόνυμφοι προμηθεύτηκαν από το Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η Φλόγα».

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους καλεσμένους είχε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος, παρά τις καταιγιστικές εξελίξεις και το βεβαρυμένο του πρόγραμμα, ξέκλεψε λίγο χρόνο για να δώσει τις ευχές του στους νεόνυμφους. Παρών για να συγχαρεί το ζευγάρι στην εκκλησία ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης ο οποίος, παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις, ειδικά αυτήν την περίοδο, όπως επίσης και ο στενός οικογενειακός φίλος Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Δες φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού

Η δεξίωση που ακολουθεί παραδοσιακά τους γάμους θα γίνει «κορονοϊού επιτρέποντος» το επόμενο καλοκαίρι σε ανοιχτό κύκλο, αφού όπως δήλωσε το ζευγάρι ήταν το λογικό να μην πραγματοποιηθεί εξ’ αιτίας της υγειονομικής κατάστασης στη χώρα μας.

Read More

And More