Παύλος: Ο παραμυθένιος γάμος με τη Μαρί Σαντάλ, οι οικογενειακές φωτογραφίες και οι τελευταίες δύσκολες ώρες

Εκτενές άρθρο για τον Παύλο, δημοσιεύει το ισπανικό περιοδικό «iHola!» το οποίο αναφέρεται στην οικογένειά του, μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

«Ταραγμένες εποχές για την οικογένεια του αείμνηστου Κωνσταντίνου. Μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά της Ελλάδος, ο 55χρονος γιος του, Παύλος, θα μπορούσε να είναι ο νέος διάδοχος του θρόνου εάν επέστρεφε η βασιλεία στην Ελλάδα», αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ συμπληρώνει: «Σήμερα υπάρχει Δημοκρατία στην Ελλάδα. Ωστόσο, εάν ποτέ άλλαζε η κατάσταση και στη χώρα επέστρεφε η μοναρχία, τότε ο Παύλος θα μπορούσε να ανέβει στον θρόνο».

Ποιος είχε ο 55χρονος σήμερα Παύλος, ο οποίος αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα πει το «τελευταίο αντίο» στον πατέρα του…

Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Η πρώτη γνωριμία

Το 1992, o 25χρονος τότε Παύλος ήταν καλεσμένος στο πάρτι γενεθλίων του εφοπλιστή Φίλιππου Νιάρχου, στη Νέα Ορλεάνη. Εκεί, ο οικογενειακός φίλος και Ελληνοαμερικανός χρηματιστής, Αλέξανδρος Παπαμάρκου, του σύστησε την 24χρονη Μαρί Σαντάλ Μίλερ, κόρη του «βασιλιά» των Duty Free. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Δύο μήνες μετά, η Μαρί Σαντάλ μετακόμισε από το Παρίσι, στη Νέα Υόρκη και ύστερα στην Ουάσιγκτον για να μπορεί να βρίσκεται κοντά στον Παύλο, ώσπου να τελειώσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν. Τα Χριστούγεννα του 1994, ο Παύλος της έκανε πρόταση γάμου μέσα στο τελεφερίκ, στο κοσμοπολίτικο Γκστάαντ, όπου η οικογένεια της Μαρί Σαντάλ διατηρεί σαλέ.

Γονάτισε, της προσέφερε το μονόπετρο και εκείνη είπε το «ναι». Ο Αλέξανδρος Παπαμάρκου που τους γνώρισε, έγινε ο νονός της, όταν από καθολική επέλεξε να γίνει χριστιανή ορθόδοξη. 

Ο παραμυθένιος γάμος στο Λονδίνο

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου του 1995 στο Λονδίνο σε μια παραμυθένια τελετή που πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου παρευρέθηκαν οι βασιλικές οικογένειες της Μεγάλης Βρετανίας, της Δανίας, της Ισπανίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας κ.ά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece)

Το δαντελένιο νυφικό με τις κεντημένες πέρλες της Μαρί Σαντάλ, διά χειρός του καλού της φίλου Ιταλού σχεδιαστή Valentino, κόστισε 225.000 δολάρια, ενώ φήμες έκαναν τότε λόγο για προίκα 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας, οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια αποκτώντας πέντε παιδιά, την Μαρία- Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο – Αλέξιο, τον Αχιλλέα – Ανδρέα, τον Οδυσσέα – Κίμωνα και τον Αριστείδη – Σταύρο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Το τελευταίο διάστημα, το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων έχει στραφεί στην 26χρονη κόρη του, Μαρία Ολυμπία η οποία συστήνεται στα social media ως «Olympia of Greece», όπως είναι και ο επίσημος λογαριασμό της στο instagram.

«Είμαι μία “πριγκίπισσα” χωρίς βασίλειο (…) Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας. Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω, μπορώ να κυκλοφορώ μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην Telegraph για τη ζωή της και τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ προσπαθούν να μοιράζουν ισάξια τους χρόνους και τις δραστηριότητες με τα παιδιά τους, αφού δεν είναι λίγες οι οικογενειακές τους φωτογραφίες στα social media.

Οι επιχειρήσεις του Παύλου

Ο Παύλος, ο μόνος από τα παιδιά του τέως που φαίνεται να δουλεύει, τουλάχιστον συστηματικά, ασχολείται με τις επιχειρήσεις του. Διευθύνει τις δύο εταιρίες διαχείρισης κεφαλαίων στις οποίες εμφανίζεται ως συνιδρυτής.

Το 2014, μάλιστα, μία άλλη εταιρία της οποίας επίσης ήταν συνιδρυτής, είχε δείξει ενδιαφέρον για την εξαγορά του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα, με τα δημοσιεύματα τότε, να αναφέρουν ότι είχε καταφέρει να συγκεντρώσει επενδυτικό κεφάλαιο περισσότερο του 1ος δισεκατομμυρίου ευρώ, αξιοποιώντας τις γνωριμίες του αλλά και την εμπειρία του ως συμβούλου και διαχειριστή κεφαλαίων.

Τις τελευταίες ώρες ο Παύλος μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια του, βρίσκονται όλοι μαζί στην Αθήνα για τις τελευταίες προετοιμασίες της κηδείας τους πατέρα τους, αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στην Μητρόπολη Αθηνών.

Στο πλευρό του διαρκώς η Μαρί Σαντάλ μαζί με τα παιδιά τους.

Φωτογραφίες: Instagram/ NDP

Με πληροφορίες από Mega/ Live News

Read More

And More