Παύλος Παπαδόπουλος: Ο νικητής του Power of Love αποκαλύπτει: “Έχω έναν 9χρονο γιο εκτός γάμου”

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση ο νικητής του Power of Love, Παύλος Παπαδόπουλος, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι είναι πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, γεγονός που είχε κρατήσει κρυφό κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο reality αγάπης του ΣΚΑΪ. 

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και το δημοσιογράφο Βαγγέλη Κάραλη, ο πρώην παίκτης δηλώνει: “Είμαι πατέρας και έχω ένα γιο εννέα ετών. Θέλω να βγω και να το φωνάξω περήφανα! Όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι, δεν ήθελα κανείς να μάθει ότι έχω παιδί. Ήθελα να προστατέψω το γιο μου από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον, αφού έχουν περάσει δύο χρόνια και έχει “ξεθυμάνει” όλο αυτό με το reality, θέλω να βγω και να πω δημόσια ότι είμαι περήφανος πατέρας που αγαπάει πάρα πολύ τον γιο του”.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος ανέφερε στη συνέχεια της συνέντευξής του στην “Espresso” το λόγο που αποφάσισε να μιλήσει για την πατρότητα: “Από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι, απέκτησε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο και νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό. Δεν ήθελα να κρύβομαι αλλά και να φοβάμαι εάν κάποιος τραβήξει μια φωτογραφία με τον γιο μου και τη δημοσιοποιήσει. Τώρα που πέρασε όλο αυτό με το Power of Love , θέλω να συνεχίσω να ζω κανονικά τη ζωή μου”.

Ο Παύλος απέκτησε το γιο του σε ηλικία 19 ετών εκτός γάμου, όμως με τη μητέρα του διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη του 9χρονου Ηρακλή. 

Read More

And More