Παύλος Σταματόπουλος: Επέστρεψε στο σπίτι του έπειτα από μια εβδομάδα νοσηλείας – Το πρώτο μήνυμα

Στο σπίτι του επέστρεψε σήμερα έπειτα από μια εβδομάδα νοσηλείας ο Παύλος Σταματόπουλος. 

Ο κουμπάρος και στενός συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή καθώς η παρουσιάστρια χωρίς να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες είπε πως κάποιες δύσκολες στιγμές που περνά δεν του επιτρέπουν να είναι στη θέση του.

Όπως όλα δείχνουν, μετά και τη σημερινή ανάρτηση του Παύλου Σταματόπουλου, ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στο “Χαμογέλα και πάλι” το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν ένας λόγος υγείας και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στο νοσοκομείο κάποιες μέρες.

Τελικά όμως, όλα πήγαν καλά και σήμερα, ο Παύλος Σταματόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του. Μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει και όσους στάθηκαν δίπλα του αυτές τις μέρες γράφοντας: 

«Σήμερα είναι μια καλή μέρα γιατί γύρισα σπίτι! Γύρισα σπίτι γιατί μια αλυσίδα ανθρώπων πάλεψαν για μένα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου που ήταν όλοι δίπλα μου. Ευχαριστώ».

Read More

And More