Παύλος Σταματόπουλος: Το απρόοπτο που του συνέβη κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κέρκυρα! [pics]

Ο Παύλος Σταματόπουλος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κέρκυρα και απολαμβάνει τις πασχαλινές διακοπές τους μαζί με αγαπημένους του φίλους. Μάλιστα, μετά την απόδρασή της στη Θεσσαλονίκη, τον ακολούθησε και η καλή του φίλη, συνεργάτης και κουμπάρα, Σίσσυ Χρηστίδου. Κάνοντας, λοιπόν, ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο δημοσιογράφος ταξίδεψε στο νησί του Ιονίου προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο όμορφο νησί των Επτανήσων, ο Παύλος είχε ένα απρόοπτο, που έμελλε να ταράξει για λίγο την ηρεμία του. Όπως αποκάλυψε μέσα από τα InstaStories του, του… έπεσε ένα δόντι, με αποτέλεσμα να χαλάσει για λίγο η διάθεσή του. Ωστόσο, δεν έχασε το χιούμορ του για πολύ, αφού έσπευσε να το διακωμωδήσει δημόσια.

Δημοσιεύοντας μια σειρά από stories, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ακολουθεί ιατρικό ανακοινωθέν. Στα επόμενα στόρυ η χαρά δεν θα αποτυπώνεται με το αστραφτερό μου χαμόγελο αλλά κάπως έτσι. Αυτό γιατί μου έπεσε το δόντι. Η νεράιδα των δοντιών ήρθε και το πήρε…», ενώ δημοσίευσε και μια selfie για να δείξει την έκφραση που είχε από αυτό που του συνέβη.

Read More

And More