Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου: Η διατροφή και το “χρυσό” διαζύγιο!

Τίτλοι τέλους έχουν μπει πια στο γάμο του Παύλου Βαρδινογιάννη και της Τζίνας Αλιμόνου και το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες για να ορίσει τα ποσά της διατροφής και όλες τις λεπτομέρειες για το πολυσυζητημένο διαζύγιό τους. Ο Πάνος Ζόγκας και η Φανή Πλατσατούρα παρουσιάζουν σε αναλυτικό ρεπορτάζ στο Down Town όλες τις πτυχές τις υπόθεσης και παρουσιάζουν αναλυτικά τα ποσά για τη διατροφή που διεκδικεί η Τζίνα Αλιμόνου.

Τα παιδιά, όπως ισχυρίζεται η πλευρά της Τζίνας Αλιμόνου, μετά το ολοήμερο αγγλικό σχολείο στο οποίο φοιτούν, έχουν καθημερινά μαθήματα κινέζικων, πιάνου και μπαλέτου. Δραστηριότητες που όπως φαίνεται θα καλυφθούν πλήρως οικονομικά, αφού προτεραιότητα και των δυο γονιών είναι τα τέσσερα αγγελούδια τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παύλος Βαρδινογιάννης επισήμανε στο δικαστήριο: “Πληρώνω κάθε μήνα όλα τα έξοδα των τεσσάρων παιδιών μου. Τα σχολεία τους, τους γιατρούς τους, τη σίτιση, τα ιδιαίτερα μαθήματά τους και τις δύο συνολικά νταντάδες που τα φροντίζουν. Έξοδα που υπολογίζονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ”. Την ίδια στιγμή πληροφορίες και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ποσά που φτάνουν τα 50,000 ευρώ μηνιαίως (600,000 ευρώ τον χρόνο).

Από την άλλη πλευρά, η Τζίνα Αλιμόνου ζητά γύρω στις 7,000 ευρώ μηνιαίως για τα προσωπικά της έξοδα, καθώς και να διαχειρίζεται η ίδια τα χρήματα που δίνονται για τη φροντίδα των παιδιών και για τις ανάγκες του σπιτιού, τα χρήματα που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φτάνουν τα 50,000 ευρώ τον μήνα. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα 7 χιλιάδες ευρώ που διεκδικεί η Τζίνα τον μήνα, τότε μιλάμε για ένα ποσό που πλησιάζει τα 700 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν στο δικαστήριο, με την πρόεδρο της έδρας να απορεί λέγοντας: «Τι ήρθατε εδώ να δικάσουμε; Αφού πληρώνονται ήδη υπέρ το δέον όλα τα έξοδα των παιδιών». Η Τζίνα Αλιμόνου απάντησε σύμφωνα με παρευρισκόμενους στην αίθουσα: «Θέλω να αποφασίζω εγώ πώς θα διαθέσω αυτά τα χρήματα».

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι βασικές μηνιαίες ανάγκες που επικαλείται η Τζίνα και το πώς αυτές προκύπτουν μέσα από την επίσημη δικογραφία που έχει το Down Town στη διάθεσή του. Τα ποσά αναλυτικά είναι τα εξής:

2,638 ευρώ τον μήνα για λειτουργικά έξοδα του σπιτιού και διατροφή

1,000 ευρώ τον μήνα για ατομική υγιεινή και κομμωτήριο

2,150 ευρώ τον χρόνο για ιατρικούς λόγους και εξετάσεις

100 ευρώ τον μήνα για επισκέψεις σε εστιατόρια – θέατρα – σινεμά

250 ευρώ τον μήνα για γιορτινά δώρα σε φίλους

1,800 ευρώ τον μήνα για δόση δανείου (σ.σ. σύμφωνα με πληρογορίες, το συγκεκριμένο ποσό αφορά σπίτι που αγοράστηκε για τη μητέρα της κ. Αλιμόνου ενόσω ήταν ακόμη παντρεμένη με τον κ. Βαρδινογιάννη)

1,600 ευρώ τον χρόνο για την ιδιωτική της ασφάλιση

400 ευρώ τον χρόνο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου

750 ευρώ τον χρόνο για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου

1,000 ευρώ τον χρόνο για τη συντήρηση του αυτοκινήτου

2,000 ευρώ τον χρόνο για διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού

Read More

And More