Παύλος Χαϊκάλης: Έξω φρενών με τον Νίκο Μουρατίδη μετά την απαράδεκτη δήλωση για τη Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της

Τη σκληρή ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη για τη Χριστίνα Λαμπίρη, μετά τις δηλώσεις της για τα ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε ο Παύλος Χαϊκάλης. (Δες εδώ αναλυτικά)

Ο ηθοποιός και κουμπάρος της Χριστίνας Λαμπίρη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Ξενοφώντα Σκιντζή και μεταξύ άλλων, ξέσπασε κατά του Νίκου Μουρατίδη χαρακτηρίζοντας ανόητες τις δηλώσεις του.

«Ό,τι λέει ο Νίκος Μουρατίδης δεν ισχύει. Είναι μια γυναίκα που στάθηκε πολύ δίπλα στο παιδί της και η Μαρίζα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί. Δεν καταλαβαίνω πως έγραψε κάτι τέτοιο, είναι ένα τεράστιο ατόπημα. Το θεωρώ επικός απαράδεκτος ως δήλωση από άνθρωπο προς άνθρωπο. Μπορείς κάποιος να έχει οτιδήποτε με κάποιον, αλλά όταν εμπλέκεται ένα παιδί στη μέση είναι πάρα πολύ άσχημο να χτυπάς τη μητέρα του», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Αν κάποιο παιδί σε κάποια φάση της ζωής του πάρει κιλά σημαίνει ότι είναι προβληματικό; Δηλαδή εγώ ήμουν προβληματικός τόσα χρόνια που ήμουν πολύ βαρύς; Έχουμε τρελαθεί; Ξεφεύγουμε», πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης. 

«Η τεκνοθεσία είναι πάρα πολύ σημαντικό θέμα, ακόμα δεν έχουμε λύση το θέμα της υιοθεσίας για παιδιά που έχουν γονείς έναν άντρα και μια γυναίκα άρα πώς θα πάει το θέμα πρώτα στα παιδιά που έχουν γονείς δύο άντρες; Ούτε ομοφοβικός είμαι ούτε έχω πρόβλημα. Τα παιδιά αυτά αύριο θα πάνε σχολείο και μπορεί κάποιος να τους κοροϊδέψει, σε μια εποχή που ούτε το μπόουλινγκ δεν μπορούμε να εκλέξουμε. 

Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, όμως το να βρίζουν ανθρώπους το θεωρώ εγκληματικό, ανόητο και ηλιθιότητα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος έκανε αυτή την τοποθέτηση», κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης. 

Read More

And More