Παύλος Χαϊκάλης: “Με την Μαρία ήταν κεραυνοβόλος έρωτας που κορυφώνεται ακόμη”

Πριν λίγο καιρό ο Παύλος Χαϊκάλης ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου με την αγαπημένη του Μαρία Λύκου και κουμπάρα την Χριστίνα Λαμπίρη. Και τώρα μιλά -μετά από καιρό- για τη ζωή του και τις αλλαγές που έφερε ο έρωτας.
“Στην Μαρία με κέρδισε η αυθεντικότητά της, δεν είναι δήθεν”, αποκάλυψε στην εκπομπή “Με το Καλημέρα” και ανέφερε: “Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας που κορυφώνεται ακόμη. Την ερωτεύτηκα με τη στολή”. Μιλώντας μάλιστα, γενικά για τις γυναίκες ανέφερε: “Για εμένα η θέση της γυναίκας είναι πολύ ψηλά. Είναι πολύ πιο δυνατή από τον άντρα. Με ενοχλεί όταν ακούω άντρες να λένε ότι έχουν να κάνει στο παρελθόν τους με γυναίκες”.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ

Ακόμη, ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής αποκάλυψε πως ζει στο σπίτι με τη γυναίκα του και τα παιδιά της και πως έχει κατορθώσει να βρει τις ισορροπίες
“Ο μπαμπάς της μικρής, της Μαρίας Ελένης είναι υπόδειγμα πατέρα. Το πώς αγκαλιάζει και είναι πάνω από το παιδί. Στις γιορτές ο πατέρας της είναι πάντα παρών. Δεν υπάρχουν μίση και μικρότητες στην οικογένειά μας”.
Δες το video:

Read More

And More