Παύλος Χρηστίδης: Το άλμπουμ του ρομαντικού γάμου, του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν γίνει πατέρας! Φωτογραφίες

Ο Παύλος Χρηστίδης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, με τον πολιτικό του γάμο, πριν από λίγες μέρες, στο Ναύπλιο. Ο 37 χρονος πολιτικός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νάντια Μητσάκου, η οποία είναι έγκυος και διανύει τον 9ο μήνα της κύησης . Σε επικοινωνία που είχαμε τον Παύλο Χρηστίδη δήλωσε τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του περιμένουν με λαχτάρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ,το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους, ευτυχία. Μάλιστα πετύχαμε το ζευγάρι, λίγες ώρες, πριν επισκεφτεί τον γιατρό για τις απαραίτητες, προγεννητικές εξετάσεις, λίγο πριν, τον τοκετό.

Ο Παύλος Χρηστίδης σε μία ρομαντική τελετή που έγινε στο Βουλευτικό Ναυπλίου, εκεί, όπου στεγάστηκε η πρώτη Βουλή των Ελλήνων ένωσε την ζωή του με την 32 χρονη Νάντια, με την οποία, είναι μαζί εδώ και 5,5 χρόνια. Η νύφη επέλεξε ένα νυφικό με πέτα ,δαντέλα και ένα φιόγκο στη μέση, έχοντας λουλούδια στα μαλλιά.

Η σύζυγος του είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ ,έχει πτυχίο από ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας και εργάζεται ως υπάλληλος, σε δικηγορικό γραφείο. Οι δυο τους αν και γνωρίζονταν, φυσιογνωμικά, από χρόνια, λόγω καταγωγής ,αφού έχουν ρίζες και οι δυο από Άργος και Ναύπλιο, εντούτοις η συνάντηση και ο έρωτας με την πρώτη ματιά συνέβη πριν απο 5,5 χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα την περίοδο της καραντίνας το ζευγάρι βίωσε μαζί τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης με τον πολιτικό να στηρίζει και να προσπαθεί να απαλύνει τους φόβους και τις ανησυχίες της αγαπημένης του σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού τέλεσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ενώ το παρόν έδωσαν στενοί συγγενείς και φίλοι τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. Μάλιστα στα σχέδια του ζευγαριού, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι να ετοιμάσουν ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο θα είναι καλεσμένοι, χωρίς περιορισμούς, συγγενείς και φίλοι για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Read More