«Peace In Greece»: Βρετανός καλλιτέχνης υμνεί την Ελλάδα μετά από ατύχημά του!

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Ελλάδα, η οποία του άλλαξε τη ζωή μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, παρουσιάζει ο Harry Lloyd, ο frontman της δημοφιλούς μπάντας Waiting For Smith από τη Μεγάλη Βρετανία! Το «Peace In Greece», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα soft rock τραγούδι, έντονα επηρεασμένο από την εποχή των 70s και των 80s, που μιλάει για την αναγέννηση ενός ανθρώπου, μετά από μία εμπειρία που, στην κυριολεξία, έφτασε τον Harry για 5 λεπτά στο θάνατο.

Ο ταλαντούχος μουσικός τραυματίστηκε σοβαρά τη στιγμή που έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένος στο κρεβάτι επί μήνες. Στο πλαίσιο της αποθεραπείας του, έκανε ένα ταξίδι στην Κέρκυρα, που του άλλαξε τη ζωή. Ενώ ήταν καθηλωμένος, έμαθε να παίζει κιθάρα, ενώ, καθισμένος σε ένα παγκάκι, παρατηρούσε τις ομορφιές της Ελλάδας και τους Έλληνες αντλώντας την έμπνευση για το τραγούδι του.

Το «Peace In Greece» έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί τα διεθνή μέσα με σημαντικές κριτικές από όλο τον κόσμο, βάζοντας στο ενεργητικό των Waiting For Smith ακόμα μία επιτυχία!

Read More

And More