Πέφτει η αυλαία απόψε για το “Δια Ταύτα”!

Η αίθουσα των δικαστηρίων δίνει τελευταία άφθονη τροφή στην καυτή πολιτική ειδησεογραφία. Κάπου εκεί βρήκε έμπνευση κι ο Λάκης Λαζόπουλος για την πολυαναμενόνη επιστροφή του στην τηλεόραση. Μόνο που στην αίθουσα του δικού του δικαστηρίου, και με το χέρι στο Ευαγγέλιο, θα σκάσει άφθονο το γέλιο. Εξωσυζυγικά περπατήματα και εξωπραγματικά μπερδέματα. Κομμωτριούλες στα μαχαίρια (ή στα ψαλίδια) και μεγαλοκυρίες που αποδείχτηκαν πολύ «μικρές». Ανίεροι ιερείς και ευυπόληπτοι πολίτες που είναι (και) μανιακοί δολοφόνοι. Εκπρόσωποι του νόμου, μα και του υπονόμου. Ερωτοχτυπημένοι αντιεξουσιαστές και ορκισμένοι εθνικιστές. Γνώριμες φιγούρες από τους θρυλικούς «Μήτσους», αλλά και ολοκαίνουριες, απερίγραπτες περσόνες στέκονται ενώπιον της τηλεοπτικής έδρας και καταθέτουν, χωρίς φόβο αλλά με ασυγκράτητο πάθος, όσα γνωρίζουν για το «Δια ταύτα».

Τι θα δούμε σήμερα: «Η μαύρη υπηρέτρια»

Η ζάμπλουτη Ντέμη Καγκελοπούλου φεύγει απ’ τους 10 μικρούς Μήτσους και την “πρώτη ξαπλώστρα Μύκονο” κι έρχεται κατευθείαν …για όνομα… στο Αθηναϊκό αυτόφωρο. Αιτία, η Ουγκαντιανή υπηρέτριά της, που την καταγγέλλει για κακομεταχείριση. Έκπληκτη, που δεν της αναγνωρίζεται καν το ελαφρυντικό ότι οι τσαντιές που έριχνε στο κεφάλι της μαύρης, προέρχονταν από επώνυμη τσάντα, ρίχνεται στο ίδιο κρατητήριο με τον Αντώνη τον οικοδόμο .

Παρόλη την κοινωνική απόσταση που τους χωρίζει, ένα ποντίκι θα γίνει η αφορμή να έρθουν πιο κοντά. Τίποτα δεν είναι όμως, όπως φαίνεται, μιας και όλοι κρύβουν ένα σκελετό στην ντουλάπα τους, ή καλύτερα στον κήπο τους. Κι όταν μια Καγκελοπούλου κινδυνεύει να βρεθεί πίσω απ’ τα κάγκελα, μόνο ένας Λάκης Γαβαλάς μπορεί να την εμψυχώσει.

Πρωταγωνιστούν: Λάκης Λαζόπουλος, Ντέμπορα Οντόγκ, Τρύφων Καρατζάς, Λάκης Γαβαλάς
Φιλική συμμετοχή: Απόστολος Γκλέτσος

Read More

And More