Πέφτει η θερμοκρασία από σήμερα!

Γενικά καλός ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση και τους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο να φτάνουν, τοπικά, ακόμη και τα 8 μποφόρ.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: στη Θεσσαλία και την Εύβοια τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος στις Κυκλάδες. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στις Κυκλάδες η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο πρόσκαιρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα βόρεια πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο πρόσκαιρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΤΡΙΤΗ
Καιρός: στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη, ενώ το απόγευμα πρόσκαιρες βροχές θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά. Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση.

Read More

And More