Πέφτει… κούρεμα στις «Οικογενειακές Ιστορίες» !

Πέφτει… κούρεμα στις «Οικογενειακές Ιστορίες» ! | tlife.gr

Στην… ουρά για «κούρεμα» και μάλιστα για τολμηρό κούρεμα, έχει κάτσει αυτή την εποχή και η ελληνική τηλεόραση και δυστυχώς φοβάμαι, πως δεν θα μπορούμε στο τέλος όλοι να αναφωνήσουμε με θαυμασμό το… διαχρονικό «και σου ΄κανε ένα μαλλί» !

Ναι, τα κανάλια τα οποία ως γνωστόν αποτελούν μία… μικρογραφία της καθημερινότητάς μας και του κόσμου μας, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα από την οικονομική κρίση. Ετσι, οι πάντες καλούνται τώρα να κλείσουν παλιούς… λογαριασμούς, να προχωρήσουν σε πιο συνετές επενδύσεις και γενικώς να κόψουν όχι απ ΄όπου μπορούν, αλλά κι απ ΄όπου δεν μπορούν, αν θέλουν να τα καταφέρουν τα κανάλια και να παραμείνουν όρθια, μετά το πέρας του τυφώνα «κρίση» !

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε το «κούρεμα» φοριέται πολύ διακαναλικά ! Και για του λόγου το αληθές ; Απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, όντως τελικά ο Alpha προχωρά στο «κούρεμα» των «Οικογενειακών Ιστοριών» του, πράγμα που σημαίνει πως το real-life πρόγραμμα του καναλιού τραβάει για την ώρα… χειρόφρενο, μέχρι νεοτέρας.

Με άλλα λόγια; Τα γυρίσματα που είχαν προγραμματιστεί για τα επόμενα, φρέσκα επεισόδια που βρισκόντουσαν στα σκαριά, δεν πρόκειται να γίνουν !

READ more