Πέφτει… μαχαίρι στο Mega Σαββατοκύριακο !

Είναι γνωστό, πως η φτώχεια φέρνει γκρίνια ! Ετσι, δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι… διακαναλική φαγούρα υπάρχει αυτή την εποχή στα κανάλια. Και πως να μην υπάρχει άλλωστε, αφού οι διευθυντές προγράμματος καλούνται με πετσοκομμένους προυπολογισμούς να κάνουν το… θαύμα τους και να καταφέρουν να στήσουν για του χρόνου ένα πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ενα πρόγραμμα το οποίο ουσιαστικά θα… φαίνεται πλήρες, αλλά κατ ΄ουσίαν δεν θα είναι, αφού πολλές είναι οι εκπομπές εκείνες που δεν πήραν το πράσινο φως για του χρόνου λόγω κρίσης και τα κενά που θα αφήσουν πίσω τους θα αναπληρωθούν, είτε με επαναλήψεις, είτε με ξένες σειρές, είτε με κάποια ψυχαγωγικά παιχνίδια χαμηλού, χαμηλότατου μπάτζετ.

Δυστυχώς, όπως καταλαβαίνετε, η κρίση έχει χτυπήσει και την πόρτα του Mega, παρά το γεγονός πως πρόκειται αυτή την στιγμή από πλευράς τηλεθέασης, για το πρώτο κανάλι της εγχώριας τηλεοπτικής αγοράς, σύμφωνα πάντα με τις μετρήσεις της AGB.

Αποτέλεσμα; Η κρίση ανάγκασε τους υπευθύνους του καναλιού για την σεζόν 2011-2012, να προχωρήσουν σε γενναίες περικοπές, όσο αφορά μεταξύ άλλων και το πρόγραμμά τους τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, στον αέρα παραμένουν μόνο οι “Κηπουροί” και οι “Γλυκές Αλχημείες”, ενώ κόβονται τόσο “Mega Star” και το “Traction”, όσο και το “Food and the city”…

Read More

And More