Πέφτουν οι τίτλοι του τέλους σε καθημερινή, ενημερωτική εκπομπή! Ποια εκπομπή κόβεται;

Φεύγει σιγά – σιγά το καλοκαιράκι (δεν το συζητώ… τυπικά έχει φύγει ήδη) και μαζί του δεν παίρνει μόνο την ξενοιασιά και τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε οι περισσότεροι από μας με τους δικούς μας ανθρώπους χωρίς να τρέχουμε πανικόβλητοι νυχθημερόν, όπως επίσης και τις λαχταριστές μας βουτιές στην θάλασσα.

Το καλοκαιράκι φεύγει και παίρνει μαζί του και κάποια τηλεοπτικά προγράμματα που δεν κατάφεραν να πείσουν, δεν κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι και των εντυπώσεων και της τηλεθέασης και έτσι μοιραία όχι δεν συνεχίζουν το τηλεοπτικό τους ταξίδι στους δέκτες μας και από Οκτώβρη.

Ανάμεσα ,λοιπόν, σε αυτά τα προγράμματα βρίσκεται και το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ , “Newsroom”, το οποίο παρά την φιλότιμη προσπάθεια της οικοδέσποινάς του Ελενας Παπαδημητρίου δεν τα κατάφερε να αποκτήσει το δικό του κοινό και την δική του – έστω και μικρή θέση – στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, οπότε μοιραία ρίχνει αυλαία. Ναι, η εκπομπή δεν θα βρίσκεται και στο χειμερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Οσονούπω καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 2.00 στον αέρα του καναλιού θα βρίσκονται “Οι Αταίριαστοι”, δηλαδή, οι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας.

Read More

And More