Πέγκυ Σταθακοπούλου: Δες την κούκλα κόρη της!

Η κόρη της είναι η μεγάλη της αδυναμία και όχι άδικα. Ο λόγος για την Πέγκυ Σταθακοπούλου που έχει κάνει πια come back στο θέατρο και τις κοσμικές εξόδους και έχει φυσικά συνοδό της, την κούκλα κόρη της.

Η 13χρονη Χριστίνα, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Καλδή, είναι συνεχώς μαζί της και την συνοδεύει στις πιο ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις που θέλει να απολαύσει. Όπως έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν η γνωστή ηθοποιός, η Χριστινούλα της (έτσι την αποκαλεί) είχε πάει από μικρή στο θέατρο για να δει την μαμά . Δεν είναι, όμως, παιδί που μεγαλώνει στα παρασκήνια ή στο καμαρίνι της, κι αυτό για να μην επηρεαστεί από το επάγγελμα της στο μέλλον.

Αυτήν τη φορά πάντως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” μαμά και κόρη στο Ηρώδειο και την εμφάνιση της Vanessa Mae με ένα εξαιρετικό show εφ’ όλης της ύλης.

Η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η ορχήστρα, οι μουσικοί αλλά και οι έμπειροι τεχνικοί της σε συνδυασμό με την μαγική ενέργεια που μεταδίδει στο κοινό αλλά και τον υπέροχο χώρο του Ηρωδείου, είναι τα στοιχεία μετέτρεψαν την παράστασή της για μια ακόμα φορά το γεγονός της χρονιάς. Μια μεγάλη βραδιά κατά την οποία η Vanessa Mae μας ταξίδεψε με Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και tango, Ινδική μουσική, pop τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Vangelis αλλά και σπουδαίες μπαλάντες.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει κερδίσει 40 International Platinum Awards και οι παρτιτούρες της αριθμούν πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα και… καταφέρνει να ισορροπεί, μία δεκαπενταετία τώρα, μεταξύ του κλασικού και του ποπ ρεπερτορίου.

Read More

And More