Πέγκυ Σταθακοπούλου: Όσα εξομολογήθηκε για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της!

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Όσα εξομολογήθηκε για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της! | tlife.gr

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την εποχή όπου γινόταν ευρύτερα γνωστή μέσα από τη σειρά «Ταύρος με Τοξότη» αλλά η Πέγκυ Σταθακοπούλου συνεχίζει να είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα και μια ηθοποιός που συνεχώς εξελίσσεται. Το μόνο διάστημα που απείχε από την υποκριτική τέχνη, ήταν όταν ένιωσε πως πρέπει να αφιερωθεί στον σύζυγό της Αλέξανδρο Καλδή όταν εκείνος βίωνε μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Η ίδια μιλά για εκείνη την εποχή στο περιοδικό YOU και την δημοσιογράφο Τίνα Μελισσαροπούλου.

«Ο λόγος που απείχα τότε ήταν γιατί θεωρούσα ότι αυτό που συνέβαινε στην οικογένειά μου ήταν σημαντικό και χρειαζόταν υποστήριξη. Δεν περίσσευε τίποτα για να το δώσω αλλού, οπότε ένιωθα ότι η ζωή βρίσκεται σε μια στιγμή έντονης δοκιμασίας και η δική μου θέση ήταν εκεί», δηλώνει για τον λόγο για τον οποίο απομακρύνθηκε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα όταν ο σύζυγός της Αλέξανδρος Καλδής βρέθηκε να περνά μία σοβαρότατη ασθένεια.

Η ίδια σημειώνει πως η 5,5 ετών τότε κόρη τους Χριστίνα βίωνε μαζί τους το πρόβλημα. «Το βίωσε όπως το βιώναμε κι εμείς. Ήξερε την αλήθεια από την πρώτη στιγμή παρόλο που ήταν 5,5 ετών, αλλά με μια αισιόδοξη ματιά για την πορεία των πραγμάτων. Συμμετείχε πολύ, είχε άσχημες εικόνες κάποιες στιγμές αλλά μιλούσαμε. Την ωρίμασε πάρα πολύ όλο αυτό, χωρίς, ωστόσο, να της αφαιρέσει τη χαρά της ζωής και χωρίς να της δημιουργήσει μεγάλους φόβους. Τελικά οι δοκιμασίες στους ανθρώπους – και στους μεγάλους και στους μικρούς – μπορεί και να τους κάνουν καλύτερους. Τα ψέματα ούτε χρειάζονται ούτε ωφελούν» λέει η ηθοποιός για την 11 χρονη πια κόρη της.

Η ίδια αναφέρει για την κοινή της ζωή με τον Αλέξανδρο Καλδή πριν και μετά την ασθένεια του: «Υπήρχε μια ζωή που είχε και τα όμορφα και τα καθημερινά της. Απλώς μέσα από μια τέτοια δοκιμασία οι άνθρωποι έρχονται πάρα πολύ κοντά και δένονται αν ο ένας είναι εκεί για να στηρίζει τον άλλον. Εμείς δεθήκαμε πολύ».

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό YOU.

READ more