Πέγκυ Σταθακοπούλου: Βραδινή έξοδος με την κούκλα κόρη της, Χριστίνα!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της. Κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και έχει επιλέξει, από θέση και άποψη, να υπάρχει στον χώρο μέσα από τη δουλειά της και μόνο.

Η ηθοποιός έχει καθημερινά ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο να τον αφιερώσει στην μονάκριβη κόρης, Χριστίνα, που απέκτησε από τον γάμο της με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή, με τον οποία τράβηξε χωριστούς δρόμου το 2018, μετά από 22 χρόνια κοινής πορείας.

“Η κόρη μου ήρθε μετά από 7 χρόνια γάμου με πολύ δυσκολία. Κάναμε πολλές προσπάθειες και θεραπείες. Ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή. Είναι ό,τι σημαντικότερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Είναι το μεγάλο δώρο προς εμένα. Η ζωή ομορφαίνει μόνο και μόνο επειδή υπάρχει η Χριστίνα!”, είχε δηλώσει η ηθοποιός για την κόρη της σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Μαμά και κόρη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση και, όσο η Χριστίνα μεγαλώνει, είναι σαν δύο καλές φίλες. Μοιράζονται τους προβληματισμούς τους, τις σκέψεις τους και τα μυστικά τους, ενώ η μία αποτελεί στήριγμα για την άλλη σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους επιλέγουν να πραγματοποιούν κοινές εξόδους για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, απαθανατίστηκαν στο Anodos Live Stage, όπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Οι δυο τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες της αγαπημένης τραγουδίστριας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ πόζαραν αγκαλιασμένες και χαμογελαστός στον φωτογραφικό φακό κατά την άφιξή τους στο μαγαζί.

Φωτογραφία: Ndp

Read More

And More