Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της είναι η ζωή της! Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλιά της! [pic]

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει μια κόρη την Φραντζέσκα την οποία λατρεύει και σήμερα έχει γενέθλια! Η ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ σε συνεντεύξεις της πως κάποιος γιατρός της είχε πει πριν χρόνια πως δεν θα μπορέσει να κάνει παιδάκι! Η ίδια όμως με τη βοήθεια του αγαπημένου της Θανάση Δόση, κατάφερε πριν 7 χρόνια να αποκτήσει την Φραντζέσκα και η ευτυχία της είναι μεγάλη!

Η Πέγκυ είχε πει στο παρελθόν για την κόρη και το σύντροφό της σε συνέντευξή της:” Αν δεν ήταν ο Θανάσης, δεν θα υπήρχε η κόρη μου η Φραντσέσκα. Μάλλον δεν θα είχα κάνει παιδί. Επειδή είχα ένα πρόβλημα και είναι λίγο θαύμα που έχω τη Φραντσέσκα, αν ο Θανάσης δεν είχε έρθει στη ζωή μου εκείνη τη στιγμή, εγώ μάλλον δεν θα είχα καταφέρει να κάνω παιδιά. Ήταν ή τότε ή ποτέ”

Σήμερα  η κόρη τους γίνεται 7 και η μαμά Πέγκυ έδωσε τις πιο γλυκές και τρυφερές ευχές στο κοριτσάκι της!

“Χεράκι μου…. Σαν σήμερα αγάπη μου οταν πριν από εφτά χρόνια σε κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, άλλαξες ολο μου το σύμπαν αστραπιαία…Σε ευχαριστώ για αυτό…και να θυμάσαι ότι θα σε αγαπώ για παντα, ακριβως οπως είσαι…. και για αυτά που θα θελεις στο μέλλον να κάνεις στην ζωή σου, εγώ θα είμαι παντα εκεί!  #mylife #mygirl #birthdaygirl #grateful#momentsintime#iloveyoutothemoonandback” έγραψε η γλυκιά μαούλα για το κοριτσάκι της!

Read More

And More