Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας: Η 8χρονη κόρη τους τραγουδά Sia και εντυπωσιάζει με τις φωνητικές ικανότητές της!

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η ευτυχία τους, μάλιστα, ολοκληρώθηκε πριν από 8 χρόνια, όταν ήρθε στον κόσμο η μοναχοκόρη τους, Ηλέκτρα. Το ζευγάρι, παρόλο που προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβει μέσα από τα social media την αδυναμία που έχει στην μικρή του πριγκίπισσα.

Συχνά-πυκνά, τόσο το Γιώργος Λύρας, όσο και η Πέγκυ Ζήνα, κάνουν τρυφερές αναρτήσεις με την χαριτωμένη πιτσιρίκα, κάνοντας τους followers τους να… λιώνουν βλέποντας τις στιγμές που περνούν μαζί της στην καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Λύρας, ως κλασικός «χαζομπαμπάς» που καμαρώνει την κόρη του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η μικρή Ηλέκτρα να τραγουδά ένα από τα αγαπημένα της αγγλόφωνα τραγούδια: το “The Greatest” της Sia. Όπως φαίνεται, η ίδια κληρονόμησε το ταλέντο της μαμάς της στο τραγούδι και σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει με τις φωνητικές της ικανότητες.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

https://www.instagram.com/p/B8js2FEHGdk/?utm_source=ig_embed

Read More

And More