Πέγκυ Ζήνα: Η καρμική σχέση με τον σύζυγό της και το κύριο συστατικό του γάμου τους!

Η Πέγκυ Ζήνα σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή. Μπορεί να μεσουρανεί τόσα χρόνια στις πίστες, αλλά η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους και να μιλάει μόνο για τα επαγγελματικά της. Η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και μαζί έχουν αποκτήσει την κόρη τους Ηλέκτρα, την οποία και οι δύο γονείς υπεραγαπούν.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret και στην Ματίνα Σπυροπούλου και μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καρμική σχέση που έχει με τον σύζυγό της.

“Η σχέση μας είναι καρμική. Βαθιά και ουσιαστική, με πολύ αγάπη, αυτοθυσία, κοινά όνειρα και πέρα για πέρα… κανονική! Με εντάσεις, ευαισθησίες, καυγάδες, νεύρα και γλυκές στιγμές. Και, φυσικά, ένα τεράστιο κοινό λόγω ύπαρξης… της Ηλέκτρας μας. Επίσης, υπάρχει σεβασμός, πολύ σεβασμός, που, μετά την αγάπη είναι το κύριο συστατικό ενός γάμου, στην πράξη, όχι στα λόγια. Αυτά φεύγουν με τον αέρα, εμείς πατάμε γερά”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα.

Read More

And More