Πέγκυ Ζήνα: Η live εμφάνιση με τον σύζυγό της στο πλευρό της και οι δηλώσεις για τον Νότη Σφακιάνακη!

Λίγο πριν ξεκινήσει τις πρόβες με τον Νότη Σφακιανάκη (θα συνεργαστούν φέτος στο Φωταέριο), η Πέγκυ Ζήνα επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα και τραγούδησε live στο Γκάζι, σε μεγάλο party γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού. Ανανεωμένη και εμφανώς αδυνατισμένη, η Πέγκυ τραγούδησε έχοντας για κοινό της πλήθος θαυμαστών, συνεργάτες, αλλά και τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα.

src=/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/17-10/1/pegy_zina5.JPG

Στο τέλος του καλοκαιριού, και αφού ολοκλήρωσε τις διακοπές του, το ζευγάρι βάφτισε την κόρη του Ηλέκτρα (Δες εδώ φωτογραφίες)… και τώρα οι δυο τους είναι έτοιμοι για τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια για το χειμώνα.

src=/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/17-10/1/pegy_zina2.JPG

Ένα από αυτά είναι και η συνεργασία της Πέγκυς Ζήνα με τον Νότη Σφακιανάκη, που προκάλεσε γενικά έκπληξη… Πέρσι είχε δηλώσει πως “παρόλο που τον θαυμάζει δεν θα συνεργαζόταν εκείνη τη χρονική περίοδο μαζί του”, φέτος όμως τα πράγματα αλλάζουν και η Πέγκυ θα βρεθεί στο Φωταέριο, επιφυλάσσοντας ένα πρόγραμμα με τη δική της σφραγίδα στο κοινό της!

src=/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/17-10/1/pegy_zina3.JPG

Απαντώντας, μάλιστα και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το πως προέκυψε η συνεργασία είπε: “Πέρσι είπα ότι με τον τρόπο που ήθελε ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα συνεργαζόμουν. Φέτος θα συνεργαστούμε” και συμπλήρωσε: “Στην τέχνη, κάθε χρόνο, ο κάθε άνθρωπος αισθάνεται να κάνει διαφορετικά πράγματα, γιατί αλλιώς θα είμαστε βαρετοί”.
Δες το video:


Δες φωτογραφίες:

Χρήστος Νέζος, Κική Τσόλκα, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Μιχαλόπουλος
src=/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/17-10/1/pegy_zina4.JPG

Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Γιώργος Λύρας, Πέγκυ Ζήνα, Φραντζέσκα Παραρά
src=/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/17-10/1/pegy_zina6.JPG

Πέγκυ Ζήνα
src=/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/17-10/1/pegy_zina7.JPG

src=/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/17-10/1/pegy_zina8.JPG

src=/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/17-10/1/pegy_zina9.jpg

Read More

And More