Πέγκυ Ζήνα: Ξεσήκωσε το Βεάκειο μαζί με την ομάδα της από το X Factor! Φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή βραδιά πέρασαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της τετάρτης στο Βεάκειο στον Πειραία με οικοδέσποινα την Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια άνοιξε τις καλοκαιρινέ εκδηλώσεις του θρυλικού θεάτρου έχοντας μάλιστα στο πλευρό της δύο αγαπημένα της παιδιά.

Η Πέγκυ μοιράστηκε τη σκηνή με δύο από τους παίκτες της ομάδας της στο X Factor, τον Αλέξανδρο Πιτσάνη και τη Νωαίνα. Η κριτής που παγκοσμίως επιτυχημένου μουσικού show απέδειξε έμπρακτα ότι στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες. Δύο τραγουδιστές που μπορεί να μην έφτασαν μέχρι τον τελικό αλλά σίγουρα ξεχώρισαν για το ταλέντο τους.

Η συναυλία αυτή ήταν ένας από τους σταθμούς της καλοκαιρινής περιοδείας της Πέγκυς. Έχει σχεδιάσει γι’ αυτό το καλοκαίρι ένα διαφορετικό, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εμφανίσεων.

Με μια προσεγμένη παραγωγή, έχοντας στο πλευρό της συνεργάτες που μαζί, χρόνια τώρα, δημιουργούν μοναδικές βραδιές, έχει επιλέξει να τραγουδήσει σε ανοιχτούς συναυλιακούς χώρους, θέατρα και γήπεδα, με σκοπό να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται, στο κοινό της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες σε Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Γιάννενα, Λαμία, Κασσάνδρα Χαλκιδικής, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Πύργο, Διακοφτό, Καλαμάτα, Σέρρες, Δράμα, Έδεσσα, Κω, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη και Κύπρο.


Αλέξανδρος Πιτσάνης


Νωάινα

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύζυγος της τραγουδίστριας, Γιώργος Λύρας αλλά και οι στενοί συνεργάτες της από την δισκογραφική της εταιρεία.


Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Λύρας, Κική Τσόλκα

Δες και μερικά βίντεο από τη βραδιά!

Read More

And More