Πέγκυ Ζήνα: Στήριξε τον Πιλάτο Κουνατίδη στην πρεμιέρα του με τον Σάκη Ρουβά!

Στο 6ο live του X Factor αποχώρησε ο Πιλάτος Κουνατίδης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα για τον διαγωνιζόμενο του παγκοσμίως επιτυχημένου show. Πριν καν προλάβει να ολοκληρωθεί η βραδιά είχε ήδη την πρώτη επαγγελματική πρόταση από τον Σάκη Ρουβά.

Ο κορυφαίος σταρ στηρίζει πάντα τους νέους καλλιτέχνες και έκανε πράξη την πίστη του στα ταλέντα του X Factor. Για τον λόγο αυτό τον “κάλεσε” να εμφανίζεται μαζί του στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι.

Μια πολύ σημαντική πρόταση αφού πρόκειται για το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα της τελευταίας 10ετίας με την παραλία του Αγίου Κοσμά να κατακλύζεται από κόσμο.

Ο Σάκης παρουσιάζει το πιο hot υπερθέαμα του καλοκαιριού και αποθεώνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τους χιλιάδες θαμώνες του summer club.

Στην παρέα του από την περασμένη παρασκευή προστέθηκε και ο Πιλάτος Κουνατίδης ο οποίος ενθουσίασε το κοινό στο ντεμπούτο του στη σκηνή. Στο πλευρό του ήταν εκτός από τους υπόλοιπους φιναλίστ του X Factor (δες εδώ ) και η coach του Πάγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, χειροκρότησε τον τραγουδιστή.

Φυσικά κι εκείνος δεν παρέλειψε να την χαιρετήσει από τη σκηνή και να την ευχαριστήσει καθώς και τον Σάκη Ρουβά για την ευκαιρία που του έδωσε!

Read More

And More