Πέγκυ Ζήνα: Στο θέατρο με την 11 ετών κόρη της Ηλέκτρα – Φωτογραφίες

Μια όμορφη βραδιά μαζί με την κόρη της Ηλέκτρα θέλησε να περάσει η Πέγκυ Ζήνα.

Μαμά και κόρη το βράδυ της Δευτέρας 18/7 βρέθηκαν στο θέατρο Λαμπέτη στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Δώρο Γενεθλίων». Το θέατρο άλλωστε είναι μια αγαπημένη συνήθεια της τραγουδίστριας που πριν ασχοληθεί με το τραγούδι είχε δοκιμάσει τις δυνατότητες της στην υποκριτική αντιλαμβανόμενη όμως πολύ νωρίς ότι η μουσική της ταίριαζε περισσότερο.

Επιθυμία της Πέγκυς Ζήνα είναι να περνά ποιοτικό χρόνο με την 11χρονη σήμερα Ηλέκτρα που αποτελεί και την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Εκείνη άλλωστε είναι και ο λόγος που άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπίζει κάποια πράγματα στην καριέρα της αφού μετά τη γέννησή της άρχισε να σκέφτεται διαφορετικά.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την έξοδό τους στο θέατρο:

Η Πέγκυ Ζήνα με την κόρη της Ηλέκτρα Λύρα

 

«Όταν γίνεσαι γονιός αρχίζεις πια και σκέφτεσαι διπλά τα επαγγελματικά σου βήματα. Γιατί πια έχεις να δώσεις λόγο κάπου. Πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας γιατί πολλές φορές αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Ξέρω ότι αν πω ένα τραγούδι με πολύ προκλητικό στίχο, και μόνο που θα κάνει τόση εντύπωση θα ακουστεί πάρα πολύ. Ε, δεν θα το κάνω. Ούτε θα βγω ημίγυμνη στην Ομόνοια επειδή ξέρω ότι θα τρέξουν όλα τα κανάλια. Προσέχω γιατί μετά η Ηλέκτρα μπορεί να μην είναι τόσο περήφανη για μένα» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πέγκυ Ζήνα.

Πέγκυ Ζήνα, Μαριάννα Τουμασάτου, Ηλέκτρα Λύρα, Ηρώ Λούπη

Πέγκυ Ζήνα, Ηρώ Λούπη

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More