Πέγκυ Ζήνα: “Καλά κάνει και μας κυνηγά το ΣΔΟΕ!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη δουλειά της, το γάμο της και τη συνεργασία με τον Δημήτρη Μητροπάνο έδωσε η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το θέμα υγείας του γνωστού καλλιτέχνη, αλλά και για τις επιδρομές τους ΣΔΟΕ στους τραγουδιστές.

Η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται αυτές τις μέρες να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στην “Ιερά Οδό” με τον Δημήτρη Μητροπάνο και μιλά για τη συνεργασία τους. “Είμαι σε μια περίοδο τρεξίματος γιατί είμαστε λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε τις εμφανίσεις μας, οι οποίες έχουν συμπέσει με την κυκλοφορία του νέου μου δίσκου”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο “Thema People” και προσθέτει πως είναι πολύ χαρούμενη που θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό του Δημήτρη Μητροπάνου. “Ο Δημ. Μητροπάνος είναι ο μεγαλύτερος από τους παλιούς μεγάλους τραγουδιστές που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα”, αναφέρει και τονίζει ότι ήταν πρόκληση για ‘κεινη να τον βγάλει ασπροπρόσωπο στη συνεργασία τους.

Όσον αφορά την περιπέτεια υγείας που είχε ο γνωστός τραγουδιστής, η Πέγκυ Ζήνα λέει το εξής: “Τώρα είναι πολύ καλά. Δεν ήταν μεγάλη περιπέτεια υγείας. Ήταν κάτι που παθαίνει ο κάθε άνθρωπος, μια ίωση”.
Για τις επιδρομές του ΣΔΟΕ στους τραγουδιστές, η ίδια σημειώνει πως δεν είναι εναντίον του, αντίθετα πιστεύει πως καλά κάνει και τους κηνυγά. “Πιστεύω ότι είναι πολύ άδικο να κλέβεις την Εφορία και να πεινάνε οι συνάνθρωποί σου. Άμα πληρώνεσαι καλά, πρέπει να πληρώνεις την Εφορία. Ξέρω ότι πονάει αλλά είναι κλεψιά το να μην πληρώνεις”, λέει χαρακτηριστικά.
Τέλος, για τον έγγαμο βιο και τα σενάρια πως ο γάμος της περνάει κρίση, η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογείται πως όχι απλώς δεν χωρίζει, αλλά θέλει να ολοκληρωθεί η οικογενειακή της ευτυχία μ’ ένα παιδί. “Πώς γίνεται να περνάω κρίση στο γάμο μου και να είμαι 24 ώρες το 24ωρο με τον Γιώργο; Κάναμε δυο μήνες διακοπές μαζί, έχει άμεση σχέση με τη δουλειά, είμαστε μαζί παντού και πάντα. Όχι, λοιπόν, δεν χωρίζω”, υπογραμμίζει.

Read More

And More