Πελέ: Ώρες αγωνίας για τον θρύλο των γηπέδων – Φήμες για προετοιμασία της κηδείας του

Στο νοσοκομείο περνά τα φετινά Χριστούγεννα ο θρύλος των γηπέδων Πελέ, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.

Στο πλευρό του θρύλου του ποδοσφαίρου βρίσκεται συνεχώς η οικογένεια του, η κόρη του Κέλι αλλά και ο αδερφός του Εντίνιο καθώς και οι εγγονές του.

Στο μεταξύ, οι εγγονές του Πελέ είναι και εκείνες που τον βοήθησαν να κάνει βιντεοκλήση με άλλα συγγενικά πρόσωπα που δεν βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του Πελέ, η Σάντος (σ.σ. ο σύλλογος με τον οποίο ο Βραζιλιάνος μεγαλούργησε) φαίνεται πως προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πολλά στιγμιότυπα (φωτογραφίες και βίντεο) όπου οι άνθρωποι της Σάντος κάνουν διάφορες προετοιμασίες στο γήπεδο «Vila Belmiro de Santos» για την κηδεία του Πελέ!

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το «FutebolNews», δημιουργήθηκε ένα είδος τάφου – μνημείου, με χρυσές εικόνες και ιδιαίτερα σχέδια στα πλαϊνά, που παραπέμπουν στον Πελέ.

Σε μια άλλη εικόνα που κυκλοφορεί, φαίνεται πως υπάρχει μια γιγάντια σκηνή στη μέση του γηπέδου της Σάντος. Σύμφωνα με τις εικασίες, από κάτω από αυτή την τέντα μπορεί να γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία.

Read More

And More