Πέμη Ζούνη: Η δικηγόρος της απαντά για το κόψιμο της συνέντευξης της Μπέσσυς Γιαννοπούλου! Video

Πέμη Ζούνη: Η δικηγόρος της απαντά για το κόψιμο της συνέντευξης της Μπέσσυς Γιαννοπούλου! Video | tlife.gr

Η θεατρική παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου συνεχίζει να βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την ηθοποιό Πέμη Ζούνη μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα τους με αφορμή το σκάνδαλο με την επεξεργασμένη φωτογραφία της ηθοποιού να απεικονίζεται δίπλα στον βραβευμένο με Όσκαρ Άνγκ Λι στις αρχές του 2017. Το βράδυ της Τετάρτης, συνέντευξη της πρώην συνεργάτιδας της ηθοποιού θα πρόβαλε η εκπομπή «Μέτα τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, όμως αντί για αυτή που είχε διαφημιστεί και στο τρέιλερ της εκπομπής του Alpha, είδαμε συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Alpha, η γνωστή θεατρική παραγωγός, που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμη Ζούνη για απάτη και αρπαγή, θα μιλούσε για το χρονικό της σχέσης της με τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια, για τη δικαστική τους διαμάχη, ενώ παραδεχόταν πως ακόμα τρέφει συναισθήματα για εκείνη, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Πέμη Ζούνη μέσα από την εκπομπή.

Η δικηγόρος της Πέμης Ζούνη Έλλη Ρούσσου μετέφερε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τι ζητήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό και εν τέλει δεν παίχτηκε ποτέ η συνέντευξη της Μπέσσυς: «Σε σχέση με την τηλεοπτική συνέντευξη της κ.Γιαννοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ζήτησα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για λογαριασμό της κυρίας Πέμυς Ζούνη να μην μεταδοθεί συνέντευξη που να αφορά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κ.Ζούνη. Γενικά να μην γίνει καμία επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της σε αυτή τη συνέντευξη αυτή κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Ο τηλεοπτικός σταθμό ALPHA μετά το νόμιμο αίτημα μας, έλαβε την απόφαση να μην παρουσιαστεί η εν λόγω τηλεοπτική συνέντευξη. Η διαφορά της κ. Ζούνη με την κ. Γιαννοπούλου εκκρεμεί πλέον στα ποινικά δικαστήρια και την υπόθεση χειρίζεται για την κ. Ζούνη ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός».

Δες το βίντεο:

READ more