Πέμη Ζούνη: “Ήταν κτηνώδες και “ανθρωποφαγικό” – Ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου”

Η αξιόλογη ηθοποιός Πέμη Ζούνη έκατσε στο καναπέ του Dot και μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Για τον έρωτα, για το χρόνο που περνά αλλά και για τη δυσάρεστη έκπληξη της ζωής της με τη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην φίλη και συνεργάτιδα.

Για τον έρωτα: Για πάρα πολλά χρόνια ήταν υπερτιμημένος για μένα ο έρωτας. Καλά ήταν καλά πέρασα. Σου δίνει κίνητρο και έμπνευση αλλά πλέον έχει μπει στη σωστή του θέση. Έχω κάνει ακραία πράγματα για τον έρωτα αλλά δεν αναφέρονται

Για την διαμάχη με την πρώην συνεργάτιδα και φίλη της: Ήταν ένα μάθημα που πήρα από τη ζωή μου. Κάποιοι άνθρωποι έσπευσαν να το συζητήσουν και αυτό ήταν επώδυνο. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι πρώτη είδηση. Ήταν βάρβαρο, κτηνώδες ανθρωποφαγικό. Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου.  Το σοβαρό θέμα υγείας της κόρης μου ιεράρχησε τα πράγματα. Η Ελεονώρα ζει στο Λονδίνο και εργάζεται σε φαρμακευτική εταιρεία. Αυτό ήταν το σημαντικό. Ούτε δουλειές ούτε έρωτες. Κάποια στιγμή χάθηκε ο κόσμος. Αλλά είχα πολύ δύναμη τότε.

Read More

And More