Πέμυ Ζούνη: “Πόλεμος” με πρώην συνεργάτιδά της μετά το σκάνδαλο με το photoshop!

Πέμυ Ζούνη: “Πόλεμος” με πρώην συνεργάτιδά της μετά το σκάνδαλο με το photoshop! | tlife.gr

Μια πρωτοφανής κόντρα ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο με αφορμή την παράσταση “… Ιουλιέτα” και όπως όλα δείχνουν συνεχίζεται ως τώρα. Το σκάνδαλο με το μονόλογο που ερμήνευσε η Πέμυ Ζούνη, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του βραβευμένου με Όσκαρ Άνγκ Λι, που ανέβηκε στη σκηνή του ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη στις αρχές του 2017 ξέσπασε λίγο πριν την λήξη των παραστάσεων. Τότε αποκαλύφθηκε πως ο σκηνοθέτης από την Ταϊβάν δεν είχε καμιά σχέση με την παράσταση και πως οι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει με εκείνον και την Πέμυ Ζούνη, ήταν προϊόν photoshop. Τότε, η Πέμυ Ζούνη είχε βγει και είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη και τόσο η ίδια όσο και το ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, στράφηκαν εναντίον της Μπέσσυς Γιαννοπούλου που είχε αναλάβει την παραγωγή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, όμως, το Μάρτη του 2018, η παραγωγός φαίνεται να περνά στην αντεπίθεση. Με υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, όχι μόνο προσκομίζει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Άνγκ Λι, σκηνοθέτησε την παράσταση, αλλά ζητά και την άσκηση αυτεπάγγελτης ποινικής δίωξης εις βάρος του ιδρύματος και της ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, ζητά να ασκηθούν κατά περίπτωση διώξεις για αδικήματα – μεταξύ άλλων- της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης στο δικαστήριο, της ψευδούς κατάθεσης, καθώς και της ψευδούς καταμήνυσης εις βάρος της ηθοποιού, του συζύγου της και της αδελφής της, αλλά και των υπεύθυνων του ιδρύματος, ενώ επιφυλάσσεται να προσφύγει και στο αστικό δικαστήριο αξιώνοντας αποζημίωση για ηθική και επαγγελματική βλάβη.

READ more