Πέννυ Μπαλτατζή: Μιλά πρώτη φορά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Η Πέννυ Μπαλταζή μίλησε το πρωινό της Πέμπτης 20/1 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της.

Από το 2022 περιμένω ειρήνη, υγεία και αγάπη. Περιμένω ακόμα ένα παιδάκι. Είμαι πολύ αισιόδοξη που μετά από όλες αυτές τις ημέρες, γιατί τα Χριστούγεννα πέρασα λίγο δύσκολα. Ήμουν λίγο ματαιωμένη.

 Ζούμε σε μία σοβινιστική και σεξιστική κοινωνία. Όταν είσαι έγκυος, σε διώχνουν από την δουλειά σου, όταν είσαι γυναίκα νιόπαντρη, λένε αυτή είναι νιόπαντρη θα κάνει παιδί, άστο, για προαγωγή δεν το συζητάμε αν είσαι γυναίκα. Δεν το λέω φεμινιστικά, πιστεύω πολύ στις αξίες του καθενός, απλά θα ήθελα να είναι πιο δίκαια τα πράγματα για όλους. 

Η Πέννυ Μπαλτατζή αναφέρθηκε και στην απρόσμενη διακοπή της συνεργασίας που είχε με την Πέγκυ Ζήνα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

«Σαφώς και θίχτηκε η αξιοπρέπεια μου. Τώρα που το σχήμα έχει σταματήσει, νιώθω και πιο άνετα να μιλήσω γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να σταματήσει κάτι και να χάσουν οι άνθρωποι την δουλειά τους. Όταν κάποιος μου μιλάει με ανεπίτρεπτα αγενή τρόπο, θεωρώ ότι το καλύτερο που έχω να κάνω εφόσον του έχω απαντήσει ευγενικά είναι να φύγω. «Δεν επιθυμώ την παρέα σας, ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή τύχη» είπα».

Read More

And More