Πέντε μήνες μετά το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη η σύζυγός του Εβελίνα ανοίγει την καρδιά της στην Tatiana Live [vid]

Νέα ζωή για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη πέντε μήνες μετά το τροχαίο που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Η Tatiana Live συνάντησε τη σύζυγό του Εβελίνα στο Κέντρο Αποκατάστασης. Εκεί όπου ο παρουσιαστής μαθαίνει από την αρχή να περπατά, να τρέφεται, να μιλά. Η μητέρα του παιδιού του ανοίγει την καρδιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου και εκμυστηρεύεται πώς έμαθε για το τροχαίο, μιλά για τις ημέρες αγωνίας που έζησαν αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας του.

“Επειδή είναι πολύ δυνατός το πάλεψε πάρα πολύ. Πέρασε πάρα πολλά στην Εντατική. Εγώ παρακάλαγα κι έλεγε ‘Θέε μου, πότε θα βγούμε από αυτή την πόρτα’”, λέει με δάκρυα στα μάτια η Εβελίνα Βαρσάμη.

Πώς έμαθε για το τροχαίο

“Γύρω στις 10:30 χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε: Ναι, γεια σας. Είμαστε από την Τροχαία Ελληνικού. Η κυρία Αγγελίδη; Εκείνη τη στιγμή πάγωσα”, περιγράφει η ίδια. Το τηλεφώνημα ήρθε ενώ είχε βγει για κάλαντα με τον γιο τους, Αλεξανδρος και εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα της με αποτέλεσμα να της βγαίνει ένα πνιχτό κλάμα.

Η Εβελίνα περιγράφει στην Tatiana Live με μεγάλη συγκίνηση τις πρώτες στιγμές που αντίκρυσε τον σύζυγό της στο νοσοκομείο. Η ίδια μετά από αυτά άρχισε να έχει πιο βαθιά πίστη στο Θεό και απευθύνθηκε σε έναν πνευματικό που την βοήθησε. Στο πλευρό της ήταν πάντα και η αδερφή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αλεξάνδρα.

Το δύσκολο κομμάτι μετά το πρώτο χειρουργείο ήταν να βγουν από την Εντατική. 53 ημέρες μετά τα κατάφερε. Άρχισε να αναγνωρίζει και να επικοινωνεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, ένα μικρόβιο τους έκανε να ζήσουν και πάλι ώρες αγωνίας.

Η νέα ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο Κέντρο Αποκατάστασης “Φιλοκτήτης” είναι το μεγάλο στοίχημα. Εκεί όπου η Tatiana Live συνάντησε την σύζυγό του, ο ίδιος μαθαίνει τα πάντα από την αρχή: να μιλά, να τρέφεται, να περπατά.

Πλέον και ο γιος του έχει ενημερωθεί για τον κατάσταση υγείας του μπαμπά του. Μαζί με τη μαμά του φτιάχνουν βιντεάκια για να τα στείλουν στον μπαμπά. Σε αυτά έχει τα πιο έντονα ερεθίσματα ο Κωνσταντίνος που δεν θέλει ο μικρός Αλέξανδρος να τον δει σε αυτή την κατάσταση. Η Εβελίνα μιλά και στους δύο. Στον γιο τους του μεταφέρει την κατάσταση με τον πιο παιδικό τρόπο που μπορεί ενώ στον σύζυγό τους του εξηγεί ότι θα τον δει ο μικρός όταν θα είναι πια δυνατός.

Η Εβελίνα φρόντισε η καθημερινότητα του γιου της να μην έχει αλλάξει μετά το τροχαίο. Συνειδητά δεν σταμάτησε να κάνει μαζί με τον Αλέξανρο όλες τις δραστηριότητες που έκανε και πριν. Έχει βέβαια και βοήθεια από τη μαμά της που έχει μετακομίσει πλέον στο σπίτι τους.

Η καθημερινότητα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο Κέντρο Αποκατάστασης περιλαμβάνει πολλές βόλτες στις εγκαταστάσεις του. Η Εβελίνα ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που φροντίζουν τον αγαπημένο της.

Read More

And More