Πέντε ώρες στο χειρουργείο ο Bono, μετά το σοβαρό ατύχημα!

Σιγά σιγά φαίνεται πως τελειώνουν τα βάσανα του Bono. Ο frontman των U2 μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατό μπήκε στο χειρουργείο και υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση που κράτησε… πέντε ολόκληρες ώρες. Αλλά, ευτυχώς, τώρα είναι στην περίοδο της ανάρρωσης.
Ο γνωστός τραγουδιστής, που γλύτωσε την παραλίγο τραγωδία με το αεροπλάνο που τον μετέφερε από το Δουβλίνο στο Βερολίνο (αποκολλήθηκε μέρος του τμήματος των αποσκευών του αεροσκάφους και κινδύνευσε να σκοτωθεί), δεν στάθηκε τυχερός και με το νέο του ατύχημα. Όλα έγιναν στο Central Park της Νέας Υόρκης όταν κάνοντας ποδήλατο τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί του είπαν ότι το πρόβλημα στο χέρι ήταν σοβαρό και χωρίς πολλά λόγια τον οδήγησαν στο χειρουργείο. Και μετά από πέντε δύσκολες ώρες, ο Bono μεταφέρθηκε στο δωμάτιό του για να αναρρώσει.
“Τα πηγαίνει πολύ καλά”, είπε ο κιθαρίστας των U2 μιλώντας για το ατύχημά του. “Μας έδειξε ακτινογραφία που δείχνει τον τραυματισμό στον αγκώνα και το δαχτυλάκι του. Πιο σοβαρά όμως φαίνεται πως είναι η κατάσταση με την ωμοπλάτη του, όπου χτύπησε και περισσότερο”.
Παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής ακολουθεί ειδική θεραπεία και ξεκουράζεται πολύ, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή το 2015 με νέα περιοδεία των U2.

Read More

And More