Πέντε χωρισμοί – βόμβα που μας σόκαραν μες στο 2016

Το 2016 σίγουρα δεν είναι η καλύτερη χρονιά για μερικά πασίγνωστα ζευγάρια της ελληνικής και διεθνούς showbiz και η αλήθεια είναι πως φέτος ο ένας χωρισμός διαδέχεται τον άλλον. Ωστόσο, υπήρξαν κάποια διαζύγια που προκάλεσαν πανικό, ανακοινώθηκαν ξαφνικά και μας σόκαραν όλους…

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά

Αναμφίβολα ο χωρισμός των δυο παρουσιαστών (που στάθηκε και η αφορμή για αυτό το άρθρο) προκάλεσε πανικό. Αν και η Φαίη με τον Γιώργο αντιμετώπιζαν σύννεφα στο γάμο τους, η κοινή ανακοίνωση του χωρισμού μας ξάφνιασε. “Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη μας για τα παιδιά μας”, λένε και οι δυο στην Real και ρίχνουν αυλαία σε ένα γάμο που κράτησε 6 χρόνια και τους χάρισε δυο πανέμορφα αγόρια: τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Angelina Jolie – Brad Pitt

Αυτό το διαζύγιο κι αν ήταν βόμβα. Το διασημότερο και πιο αγαπημένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz αποφασίζει να χωρίσει, μετά από ένα μαγευτικό γάμο, πολλά χρόνια κοινής πορείας και 6 παιδιά. Το διαζύγιο, κάθε άλλο από “βελούδινο” είναι, αφού η Angelina Jolie ζητά πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους και κατηγορεί τον Brad Pitt μέχρι και για βίαιη συμπεριφορά… Και φυσικά η κόντρα τους συνεχίζεται…

Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο

Για 11 ολόκληρα χρόνια ήταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, αλλά όταν μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, η Αθηνά Ωνάση δεν θέλησε να δώσει ούτε δεύτερη ευκαιρία στον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα). Η απιστία σόκαρε την χρυσή κληρονόμο, που πήρε την αμύθητη περιουσία της και αποχώρισε… από το γάμο! Φυσικά ακολούθησαν ιστορικές στιγμές με την Αθηνά να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην και εκείνον να διεκδικεί τεράστιο χρηματικό ποσό από την περιουσία της.

Χρήστος Φερεντίνος – Σοφία Παυλίδου

Τα σενάρια και οι φήμες για σύννεφα στο γάμο του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό αλλά εκείνοι δεν ήθελαν να μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους. Εδώ και λίγο καιρό όμως, το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα πως έχει χωρίσει μετά από 12 χρόνια γάμου.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός έχουν ως πρώτο μέλημά τους τα δίδυμα παιδιά τους και παρά το γεγονός ότι δεν είναι πια μαζί είναι αγαπημένοι και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Το ζευγάρι δήλωσε στη Real News : “Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι”.

Αλέξανδρος Παρθένης – Κατερίνα Θάνου

Όσο αθόρυβα και μυστικά έγινε ο γάμος τους, τόσο αθόρυβα ήρθε και ο χωρισμός τους. Τέσσερα χρόνια αφότου παντρεύτηκαν, ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου αποφάσισαν να χωρίσουν. Το διαζύγιό τους ήταν συναινετικό και εκδόθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τον Ιούλη. Η πρώην πρωταθλήτρια στίβου και το πρώην μοντέλο και γυμναστής φρόντισαν, όμως, να κρατήσουν “μυστικό” το γεγονός… ακριβώς όπως είχαν κάνει και με το γάμο τους και όπως επέλεξαν να ζουν και το χρονικό διάστημα που ήταν παντρεμένοι!

Read More

And More