Πένθος για την Δέσποινα Βανδή

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, καθώς ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχασε τα ξημερώματα της Τετάρτης τον πολυαγαπημένο του πατέρα. Ο πατέρας του Ντέμη άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, ύστερα από νοσηλεία του στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με το τοπικό site evros-news.gr.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν συνέχεια κοντά του ο Ντέμης Νικολαϊδης (Διάβασε στο Newsit περισσότερες πληροφορίες).

Όπως είναι επόμενο, η Δέσποινα Βανδή άφησε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτρεξε στο πλευρό του συζύγου της, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον Γιώργο (έχει πάρει το όνομα του συγχωρεμένου παππού του) και την Μελίνα, για να του συμπαρασταθεί σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει.

Η κηδεία θα γίνει, αύριο Πέμπτη, στο χωριό Πεύκα της Αλεξανδρούπολης, που είναι το χωριό καταγωγής της οικογένειας Νικολαΐδη.

Read More

And More