Πένθος για τον Justin Bieber – Στενός του φίλος σκοτώθηκε στο μακελειό στο Παρίσι

“Σκέφτομαι ακόμα όσα έγιναν στο Παρίσι και τον φίλο μου, τον Thomas, που χάθηκε στην τραγωδία. Ήταν για χρόνια μέλος της ομάδας και εύχομαι να είχα περισσότερο χρόνο για να τον ευχαριστήσω”, έγραψε ο Justin Bieber συγκλονισμένος μετά το μακελειό στο Παρίσι. Ο γνωστός τραγουδιστής πληροφορήθηκε πως ο καλός του φίλος και συνεργάτης ήταν ένα από τα θύματα της επίθεσης στο θέατρο Bataclan.
Ο άτυχος Thomas εργαζόταν στη δισκογραφική εταιρεία του Justin Bieber και ήταν στο πλευρό του τραγουδιστή εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν ένας άνθρωπος που ο ποπ σταρ εκτιμούσε πολύ και ο χαμός του του στοίχισε. Στο μήνυμά του στο twitter, μάλιστα, έγραφε: “Να εκφράζετε την εκτίμησή σας στους ανθρώπους όσο βρίσκονται στη ζωή σας. Thomas σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για εμένα! Σε εκτιμώ και μου λείπεις! Η αγάπη, οι προσευχές και οι σκέψεις μου είναι μαζί με τις οικογένειες που έζησαν αυτή τη φρικτή τραγωδία”.

O Justin, μάλιστα, αναφέρθηκε μακελειό στο Παρίσι και κατά τη διάρκεια βράβευσής του, το βράδυ του Σαββάτου, σε στάδιο του Λος Άντζελες, κάλεσε τον κόσμο να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων!

Read More

And More