Πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, νικημένος από τον κορονοϊό

Βαρύ είναι το πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα. Ο ηθοποιός και συγγραφέας έχασε το βράδυ της Δευτέρας τον πατέρα του, ο οποίος πάλεψε με τον κορονοϊό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο ίδιος γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία του και γράφοντας: «Ο πατέρας μας έφυγε ήσυχα χθες βράδυ στα 92 του… έδωσε πολλές μάχες στη ζωή του, αλλά αυτή την τελευταία με τον κορονοϊό δεν την κέρδισε. Αφήνει πίσω του παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αλλά και μια ζωή γεμάτη, χορτασμένη. Αυτό που μου σφίγγει τις τελευταίες ώρες την καρδιά είναι ότι πέρασαν εννέα μήνες χωρίς μια αγκαλιά, μια αγκαλιά που τελικά δεν θα ξανανιώσω ποτέ…».

Δες τη φωτογραφία:

Στις αρχές Απριλίου, ο Κώστας Κρομμύδας είχε αναρτήσει ένα στιγμιότυπο από τη βιντεοκλήση που έκανε με τον πολυαγαπημένο του πατέρα και είχε γράψει: «Στα 92 του πλέον ο πατέρας μου δεν δείχνει να ανησυχεί και πολύ για τον κορονοϊό. Το κάνουμε εμείς όμως γιατί απλά, έτσι πρέπει… η τεχνολογία μας επιτρέπει τουλάχιστον να βλεπόμαστε! Συμφωνήσαμε μόλις το κακό περάσει να πάω στα Τρίκαλα να τον πάρω και να πάμε μια μεγάλη εκδρομή με το αυτοκίνητο…».

Συλλυπητήρια.

 

 

Read More

And More