Πένυ Σκάρου: Η συγκλονιστική φωτογραφία με το τεχνητό πόδι που τράβηξε η Έλενα Γκόφα

Πένυ Σκάρου: Η συγκλονιστική φωτογραφία με το τεχνητό πόδι που τράβηξε η Έλενα Γκόφα | tlife.gr

Πριν περίπου τέσσερα χρόνια η Πένυ Σκάρου είχε ένα φρικτό ατύχημα, όταν οδηγούσε τη μηχανή της και παρασύρθηκε στο δρόμο από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος και την εγκατέλειψε στη μέση της ασφάλτου. Το ατύχημα αυτό είχε ως συνέπεια οι γιατροί να ακρωτηριάσουν το πόδι της.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει αφήσει πλέον τις δύσκολες στιγμές πίσω της και ζει τη ζωή της με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μια από τις πιο καλές της φίλες και ταλαντούχες φωτογράφους η Ελένη Γκόφα τράβηξε το πορτραίτο της Πένυς και όπως θα δεις το στιγμιότυπο είναι απλά υπέροχο!

Τα λόγια της φωτογράφου και συζύγου του Στέλιου Ρόκκου ραγίζουν καρδιές, ενώ ταυτόχρονα δίνουν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τη ζωή: «Όταν σε γνώρισα δεν τόλμησα να σου δείξω πως έτρεμαν τα χέρια μου και τα πόδια μου. Μπροστά μου είχα ένα άνθρωπο που γελούσε μέσα από την ψυχή του, γεμάτο αυτοπεποίθηση και τόση δύναμη που ένιωσα τύψεις που τολμώ να γκρινιάζω για τα πιο ανόητα θέματα στην καθημερινότητα μου. Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες».

Δες την φωτογραφία:

READ more