Πένυ Σκάρου: Κατάφερε να κάνει ποδήλατο… έχοντας τεχνητό μέλος στο δεξί πόδι!

Μπορεί να πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας, τώρα όμως η Πένυ Σκάρου συνεχίζει να δείχνει δύναμη ψυχής και θέληση και να εκπλήσσει ακόμη και τον εαυτό της. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που το 2014 έπεσε θύμα τροχαίο, υπέστη ακρωτηριασμό και τώρα έχει τεχνητό μέλος στο δεξί της πόδι κατόρθωσε να κάνει μέχρι και… ποδήλατο!

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, η Πένυ βρέθηκε στην Ολλανδία, τους τελευταίους δυο μήνες και εκεί που το ποδήλατο έχει την τιμητική του, της δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσει μια ακόμη μάχη και παρά το κινητικό της πρόβλημα να κάνει κανονικά ποδήλατο. “Επειδή στο ένα πόδι μου δεν έχω γόνατο, είναι πολύ δύσκολο να κάνω ποδήλατο. Αρχικά, όταν σκεφτόμουν να το τολμήσω, πίστευα πως δεν θα τα καταφέρω. Αλλά για μια ακόμη φορά λειτούργησε η θέλησή μου. Τελικά όλα είναι στο μυαλό μας. Μόλις ανέβηκα στη σέλα εξαφανίστηκαν όλες οι δυσκολίες και έγινε δυνατό το… αδύνατο”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Πένυ μάλιστα, αυτό το διάστημα βρέθηκε στο Ρότερνταμ και εκεί ασχολήθηκε και με τη μεγάλη αγάπη της, το τραγούδι και ηχογράφησε το κομμάτι “What happened” σε αγγλικό και ολλανδικό στοίχο.



Read More

And More