Πένυ Σκάρου: Μπήκε στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ!

Η Πένυ Σκάρου έβαλε καλάθι… στη ζωή! Η γνωστή τραγουδίστρια ανήκει πλέον και επίσημα στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ! Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα Espresso, οι κιτρινόμαυροι με ανακοίνωσή τους καλωσόρισαν την καλλιτέχνιδα – που έχει τεχνητό μέλος, εξαιτίας σοβαρού τροχαίου – στην οικογένειά τους και της ευχήθηκαν τα καλύτερα.

“Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Πένυ Σκάρου. Μετά από συμφωνία με τη διοίκηση του Συλλόγου, η Πένυ Σκάρου εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο. Η Πένυ Σκάρου είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες τραγουδίστριες της ελληνικής σκηνής και εκτός των άλλων είναι λάτρης του μπάσκετ, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Κούρου”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο aek.gr η Πένυ Σκάρου δήλωσε: “Νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά που θα συμμετάσχω με την ομάδα της ΑΕΚ. Είναι κάτι καινούργιο για μένα το μπάσκετ με αμαξίδιο και το θαύμαζα και πριν το ατύχημά μου για το ποσό δύσκολο άθλημα είναι. Αυτός θεωρώ ότι είναι και ο λόγος που για εμένα είναι μια θετική πρόκληση και ανυπομονώ να αγωνιστώ πολύ σύντομα“.

Να θυμίσουμε πως η ζωή της Πέννυς άλλαξε για πάντα στις 28 Ιουνίου του 2014, όταν οδηγούσε τη μηχανή της στην Οδό Πειραιώς. Ένα αυτοκίνητο τη χτύπησε και την εγκατέλειψε σε κρίσιμα κατάσταση και από το ατύχημα έχασε το δεξί πόδι της.

Read More

And More