“Πέρασα επτά φορές από οντισιόν για να πάρω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες”

Στο “The 2night Show” βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον “Κωνσταντή” από τις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, μίλησε για τον ρόλο του και το σοκ που έπαθε όταν του ζητήθηκε να κάνει κάποιες αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση.

«Πέρασα εφτά φορές από οντισιόν, νομίζω μόνο εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε τόσες φορές. Μπορεί να ήθελαν να σιγουρευτούν περισσότερο για εμάς, μπορεί να κοίταζαν κι άλλα άτομα. Αυτό δεν το ξέρω. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν διάβασα δύο διαφορετικούς ρόλους. Ο ένας ήταν ο Κωνσταντής και ο άλλος νομίζω ήταν ο Νικηφόρος, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Από τη δεύτερη φορά, όμως, και μετά ήμουν για τον Κωνσταντή…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η ομάδα με την οποία μίλησα ήταν τόσο σοβαρή και τόσο στοχευμένη σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, οπότε μου έδωσε μια σιγουριά ότι εδώ δεν πάμε να κάνουμε μια ξεπέτα. Πάμε να κάνουμε κάτι σοβαρό…».

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Όταν πήρα το ρόλο μου ζήτησαν να κόψω μαλλιά και μούσια. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι έπρεπε να αφήσω μουστάκι. Στο πρώτο γύρισμα με κούρεψαν και με ξύρισαν. Έβγαλα τους φακούς επαφής για να μη βλέπω τίποτα…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More