Περήφανη κόρη η Δούκισσα Νομικού! Μαζί με τη μαμά της στην πρεμιέρα του Νίκου Νομικού

Η επιστροφή του Νίκου Νομικού στη νυχτερινή Αθήνα είναι γεγονός! Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν στην πρεμιέρα του στο Baraonda οι δύο γυναίκες της ζωής του. Η κόρη του, Δούκισσα και η σύζυγός του, Ούρσουλα.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είχε εκφράσει την ανυπομονησία της για αυτή τη βραδιά και με ένα post στον λογαριασμό της στο instagram. Η Δούκισσα έχει τεράστια αδυναμία στον μπαμπά της και έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για το πόσο πολύ στηρίζει ο ένας τον άλλο.


“Μου έχει αδυναμία, εγώ έχω τρέλα για αυτή. Εντάξει, χαίρομαι με εμψυχώνει το κορίτσι μου το μικρό. Είναι και η γυναίκα μου από κάτω”, δήλωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στις κάμερες.

Η Δούκισσα έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της, επιλέγοντας ένα μαύρο σέξι φόρεμα. Με total black σύνολο εμφανίστηκε και η μαμά της.

Μαμά και κόρη κάθισαν στο πρώτο τραπέζι και θαύμασαν τον αγαπημένο τους. Ο γνωστός τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, χάρισε ένα τρυφερό φιλί στην κόρη του που έλαμπε από περηφάνια.

Στο πλευρό της Δούκισσας ήταν και ο σύντροφός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης. Ο νεαρός επιχειρηματίας που μένει τους τελευταίους μήνες κάτω από την ίδια στέγη με τη Δούκισσα διατηρεί πολύ καλή σχέση με τους γονείς της. Όπως κι εκείνη με τους δικούς του.

Ωστόσο, ο Νίκος Νομικός δεν θέλησε να μιλήσει δημόσια για τον σύντροφο της κόρης του. “Ουδέν σχόλιο. Δεν θέλω να μιλάμε για αυτα για την κόρη μου φτάνει. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται”, είπε.

Δες όλα όσα είπε στην πρεμιέρα του για τη Δούκισσα αλλά και τη συνεργασία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Read More

And More