Περήφανη μαμά η Ευγενία Μανωλίδου – Η ιδιαίτερη αποφοίτηση της κόρης της και το τρυφερό μήνυμα!

Περήφανη μαμά είναι η Ευγενία Μανωλίδου!

Η γνωστή συνθέτης κλασσικής μουσικής, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media, έκανε μια διαφορετική ανάρτηση αυτή τη φορά, αφιερωμένη στην κόρη της.

Η 22χρονη Θεοδώρα-Ολυμπία τελείωσε τις σπουδές της σε αμερικανικό πανεπιστήμιο και συμμετείχε στην τελετή αποφοίτησης διαδικτυακά λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός.

Έτσι, λοιπόν, η Ευγενία Μανωλίδου θέλησε να της δώσει τα συγχαρητήριά της μέσα από το Instagram, με δύο φωτογραφίες (μία από το παρελθόν και μια από την τελετή αποφοίτησης), εξηγώντας στη λεζάντα που τις συνόδευε πώς έγινε η ονοματοδοσία της κόρης της, αλλά και πόσο σπουδαίο είναι που κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

«Νέα Υόρκη, 1998. Λίγες ώρες πριν είχε έρθει στον κόσμο το κοριτσάκι μου. Είχαμε αποφασίσει να την ονομάσουμε Θεοδώρα, από τη γιαγιά της, και δεν έφερα αντίρρηση, γιατί όντως θεωρούσα πως ήταν ένα δώρο Θεού, αφού ήρθε εντελώς ξαφνικά στη ζωή μας 19 μήνες μετά το αγόρι μας, τον Αλέξανδρο. Όταν την είδα όμως, φωτεινή, λαμπερή τη μικρή μου θεά, αποφάσισα να της δώσω και ένα δεύτερο όνομα: Ολυμπία. Ένα ολόλαμπρο δώρο Θεού.

Αθήνα, 2020. Το κορίτσι αυτό, μέσα σε όλες τις περιπέτειες και τις αντιξοότητες που πέρασε, κατάφερε να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιό της, με Άριστα, στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων (Hospitality Management). Η “τελετή αποφοιτήσεως” έγινε στο σπίτι μας σε διαδικτυακή σύνδεση με το Πανεπιστήμιο στην Αμερική. Απλά, οικογενειακά, όμορφα. Και ενώ όλα τα παιδιά σε αυτή τη στιγμή της ζωής τους, περιμένουν να γιορτάσουν διαφορετικά, εγώ ξεχείλιζα από υπερηφάνεια, όπως ακριβώς θα ένιωθα και εάν ήμουν στην κανονική τελετή. Και είδα τα καπέλα να πετάγονται ψηλά, άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν από χαρά, νομίζω πως άκουσα και πυροτεχνήματα!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους 2020. Καταφέρατε κάτι μοναδικό: Αυτήν την τελετή αποφοιτήσεως, να την θυμόμαστε όλοι, για πάντα! Ολόλαμπρο δωράκι μου, Συγχαρητήρια!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Read More

And More