Περικλής Κονδυλάτος: «Μετά το Survivor ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δε θέλει να μου μιλάει»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Περικλής Κονδυλάτος προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του για το κίνημα #metoo που προκάλεσαν αντιδράσεις τις περασμένες ημέρες.

Ο Περικλής Κονδυλάτος όμως μεταξύ άλλων μίλησε και για τον πατέρα του με τον οποίο όπως αποκάλυψε πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια ενώ μετά το Survivor η σχέση τους είναι ανύπαρκτη.

«Κι εγώ έχω περάσει πάρα πολλά. Είμαι ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος και αν κάποιος μπορεί να δείξει ευαισθησία πάνω σε ένα τέτοιο θέμα αυτός είμαι εγώ. Υπήρξα ένα παιδί που έχει βιώσει δυσκολίες στη ζωή του και έχω δει να συμβαίνουν μπροστά μου κάποια πράγματα που εμπίπτουν σε αυτό που λέγεται κακοποίηση.  Αναφέρομαι στη σχέση με τον πατέρα μου αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ γιατί υπάρχουν κάποια θέματα νομικά σε σχέση με την αδερφή μου και περιμένω να δω…

Ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δε θέλει να μου μιλάει μετά το Survivor. Mετά το Survivor δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Εγώ προσπάθησα να επικοινωνήσω γιατί έπρεπε να τον πάρω τηλέφωνο και για κάποια νομικά θέματα και μιλάμε μέσω του λογιστή και των δικηγόρων. Τον ενόχλησε που μετά το Survivor που πήρα μια δημοσιότητα είπα ότι δεν ήταν καλός πατέρας. Το «δεν ήταν καλός πατέρας» για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε κάποιος να το πει και κοπλιμέντο. Τέλος πάντων.

Αν δε θέλει κάποιος να μου μιλάει ας μη μου μιλάει δε μπορώ να τον πιέσω… Δε λέω τι έχει γίνει με τον πατέρα μου γιατί δεν είναι κάτι που μπορώ να αναλύσω σε πέντε λεπτά. Δεν έχω περάσει καλά παιδικά χρόνια με τον πατέρα μου. Δε σήκωνε χέρι. Δεν τον είδαμε πολύ. Είναι 90 χρονών τώρα. Να είναι καλά ο άνθρωπος, θέλω να είναι καλά» ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Read More

And More