Περικλής Παναγόπουλος: Πλήθος κόσμου, πολιτικοί και επιχειρηματίες στο τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο σε ένα μεγάλο άνδρα της εφοπλιστικής οικογένειας τον Περικλή Παναγόπουλο, είπαν σήμερα οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και όλος ο πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος. Με συγκίνηση αποχαιρέτισαν τον δικό τους άνθρωπο, η σύζυγός του Κατερίνα Παναγοπούλου, και η κόρη του.

Ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν στην νεκρώσιμη ακολουθία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Κατερίνα Παναγοπούλου

Αλέξης Τσίπρας

Ηρώ Σάια Σταύρος Ξαρχάκος

Κώστας Καραμανλής

Ντέλα Ρουνίκ

Αλέξανδρος Λουκουρέζος

Ελίζα Βόζενμπεργκ

Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Προκόπης Παυλόπουλος

Ηλίας Ψινάκης

Μιμή Ντενίση

 

Αλέξανδρος Μωραϊτάκης

 

Ποιος ήταν ο Περικλής Παναγόπουλος
Ένας από τους θεμελιωτές της σύγχρονης ακτοπλοΐας, ο Περικλής Παναγόπουλος έφυγε σήμερα στις έξι το πρωί από την ζωή σε ηλικία 84 ετών. Η οικογένεια του Περικλή Παναγόπουλου και η αγαπημένη του σύζυγος Κατερίνα, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα social media αναφέρουν: «Μετά, από πολύχρονη μάχη, ξεκίνησε το τελευταίο του και μεγαλύτερο ταξίδι. Ολοκλήρωσε την επίγεια πορεία του, εν ειρήνη, στο σπίτι του, έχοντας, όπως επιθυμούσε στο πλευρό του, τη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του».

Ο Περικλής Παναγόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Δεκεμβρίου 1935. Πατέρας του ήταν ο Μεσσήνιος Σταύρος Παναγόπουλος, ο οποίος στις αρχές του περασμένου αιώνα είχε μεταναστεύσει στην Αμερική. Η μητέρα του προερχόταν από την ομογένεια της Κωνσταντινούπολης. Ο Περικλής Παναγόπουλος έμεινε ορφανός σε πολύ μικρή ηλικία.

Read More

And More