Περίμεναν την Μελίνα Ασλανίδου και βγήκε η Σοφία Βογιατζάκη σε συναυλία! Video

Η Μελίνα Ασλανίδου, το βράδυ της Τετάρτης, είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στη Γιορτή της Σταφίδας που διοργανώνει ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Μια συναυλία που έκρυβε εκπλήξεις!  Στη σκηνή αντί για την αγαπημένη τραγουδίστρια το κοινό είδε τη Σοφία Βογιατζάκη Η ηθοποιός ανέβηκε στην σκηνή και ξεκίνησε να τραγουδά «Αν σ΄αρνηθώ» θέλοντας να… μετατρέψει τη συναυλία σε δική της.

Την πρόλαβε όμως η Μελίνα. «Τι κάνεις εδώ; Συγγνώμη δεν σε κλείδωσα στην τουαλέτα; Πώς βγήκες; Πότε πρόλαβες και βάφτηκες και ντύθηκες; Όχι ρε γαμώτο! Πάλι αυτή θα την κάνει τη συναυλία;» φώναζε η Σοφία Βογιατζάκη που έκλεισε με ένα μεγάλο «Σ’ αγαπώ!» γιατί φυσικά και όλο αυτό ήταν ένα σκετς της τελευταίας στιγμής.

«Όταν το Μελινάκι έχει κέφια…και θέλει να σπάσει τη «δηθενιά”και τη σύμβαση μιας κλασσικής έναρξης συναυλίας….έχει αυτές τις ιδεούλες τις φαεινές το τρελοκόριτσο μου!!!!! Το ζήσαμε κι αυτό….!!!!!» ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη αναρτώντας το στιγμιότυπο από τη συναυλία. Το μοιράστηκε όμως και η Μελίνα Ασλανίδου στη δική της σελίδα στο facebook:

https://www.facebook.com/MelinaAslanidouOfficial/videos/10156889219669467/

Read More

And More