Περισσότερο κρύο από σήμερα! Πάρε μπουφάν μαζί σου!

Η θερμοκρασία από σήμερα πέφτει ακόμη περισσότερο ενώ θυμίζει περισσότερο χειμώνα παρά φθινόπωρο. Μάλλον ήρθε η ώρα να αφήσεις τα πέδιλά σου στην άκρη και να ξεσκονίσεις από τα ντουλάπια σου τις μπαλαρίνες και τα μποτάκια σου.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα:

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις και με πιθανότητα ασθενών βροχών στα ανατολικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και παροδικές βροχές. Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε νεφώσεις και βροχές. Πιθανές καταιγίδες στα παραθαλάσσια και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών κυρίως στα νοτιοδυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς κελσιου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βουνά της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς κελσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς κελσιου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο;

Επιδείνωση. Ο καιρός προβλέπεται στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στέρεα, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές μικρής διάρκειας. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα βορειοανατολικά θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.

Για την Κυριακή ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική και νότια νησιωτική Ελλάδα και τη Θράκη με πιθανότητα τοπικών βροχών. Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε χαμηλά επίπεδα κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Read More

And More